De mama’s en de papa’s van de Diamonds leven enorm mee met hun dochters en zonen of de DIAMONDS. Zowel bij winst of verlies van de WK finale kleuren ze maandag om en rond 15u30 Deurne-Zuid rood-geel-zwart. Ze zullen het in de omgeving van het Bondsgebouw of het Arenaplein horen. De mama’s en de papa’ vragen aan alle korfbalfanaten om aanwezig te zijn bij de terugkomst van hun Gladiatoren. U bent er toch ook ?

BEWEGINGSSCHOOL KWIK KC
Ben je tussen 3 en 6 jaar?
Beweeg je graag? Speel je graag spelletjes? Kom je graag al spelend
kennismaken met korfbal?
Kom dan vanaf september 2019 elke zaterdag naar onze bewegingsschool!

Meer info in bijgevoegde affiche!

affiche bewegingsschool

Vanwege het bestuur, en ik vermoed ook alle kwikkers en andere korfballiefhebbers, feliciteren wij onze Diamond met het behalen van de zilveren medaille!

Na de toch wel magere voorbije jaren, is deze nieuwe lichting jonge Diamonds opgestaan met frisser korfbal en een fantastische spirit. De Nederlanders blijven steeds voorlopen, maar de golden goal tegen Taiwan bewees dat we er opnieuw staan.

Elke speler heeft een mooi tornooi achter de rug, maar we zijn uiteraard uitermate trots op onze spelers Tess, Lies, Jonas en Nick!!!

Er staan ons nog mooie jaren te wachten, dus ga vooral verder op de ingeslagen weg.

Sportieve groeten,

zaterdag 29 juni is het weer tijd voor onze jaarlijkse clubdag!

Wat mogen jullie verwachten?

* 13u koppeltornooi van 5 tot 105j oud

activiteiten:

-KUBB

-Tussen-2-palen op maat(lengte, hoogte, zwaarte,...)

-VOETGOLF!

Praktisch:

je schrijft jezelf in wanneer je een maat gevonden hebt(koppel) via de mail(en/of artikel) die nog volgt

je daagt op de dag zelf tegenstanders uit, zoals in een laddertornooi

je gaat minstens 2X elke activiteit een ander team bekampen

om 16u wordt de winnaar bekendgemaakt!

*17u BBQ

verzorgd door onze sponsor, slagerij Buys (inschrijvingsmogelijkheid en prijzen volgen snel via mail of artikel)

*20u kampioenenviering

waar uiteraard geen enkele kampioen mag ontbreken!

*21u-... een good-old feestje met DJ en muziek naar ieders wens!

Hou je dus al maar klaar om in te schrijven, noteer het in je agenda en tot op de hoogdag van het clubgebeuren!!!

Sportieve groeten,

De Jaarlijkse Algemene Vergadering staat weer voor de deur.

Om iedereen op zijn/haar wenken te kunnen bedienen vragen we jullie alvast online in te schrijven via deze link:

Inschrijving JAV 2019

Zondag zullen er vanaf 14u30 hamburgers en braadworsten te verkrijgen zijn aan de democratische prijs van €4.

Daarnaast zal het cocktailkraam van de kern wederom geopend zijn, ten voordele van de europacup te Budapest, laat je dus gerust gaan.

We maken er weer een topdag van en zullen met gevulde magen en gesmeerde kelen onze toppers kunnen aanmoedigen.

Bee there!

Hallo leden en supporters,

Op zaterdag 25 mei spelen onze U14-tjes de veldfinale en gaan ze voor de treble!!!

Jij zal er toch ook bij om 13u op de velden van KCBJ om onze younsters naar die felbegeerde titel te roepen/schreeuwen/zingen?

Dus zoek je meest originele outfit maar samen en "bee there"!

Heb jij een lumineus idee voor een evenement? Zit je al lang te broeden op die ene leuke activiteit? Kan je goed verder denken dan je neus lang is en met een nooit eerder geziene actie op de proppen komen?

Dan hebben wij jouw reactie nodig!!!

Het mag ondersteund of uitgevoerd worden door jeugdspelers, ouders, kernspelers, bestuursleden, ... Think outside of the box.

Stuur een mailtje naar yannick.vandyck@kwik-korfbal.be voor 21 mei en misschien sta jij dan wel in de kijker als masterbrein dit najaar!

Of wil je niet dat we er een feest van maken in Budapest? Ik dacht het wel ;)

Sportieve en feestelijke groeten,

Comité EK 2020 Budapest

Beste leden en sympathisanten,

Bestelling wijnen feestdagen
Beste Leden,
10/11/2019
Niet vergeten!!! Vandaag inschrijven!!!
Liefste kwikkers,   wat je VANDAAG nog dient te doen:   1) Inschrijven wijndegustatie 8/11 om 19u30 De wijndegustatie heeft  momenteel nog niet het
05/11/2019
Reminder: doorgeven Budapest, wijndegustatie 8/11, Sponsorloop 10/11, Noortje's Szupermarket Szupersolden 10/11
Beste kwikkers en sympathisanten,   we willen jullie graag nog even herinneren aan volgende zaken:   1) kamers doorgeven Budapest Indien je nog niet