De Jaarlijkse Algemene Vergadering staat weer voor de deur.

Om iedereen op zijn/haar wenken te kunnen bedienen vragen we jullie alvast online in te schrijven via deze link:

Inschrijving JAV 2019

Daarnaast zal het cocktailkraam van de kern wederom geopend zijn, ten voordele van de europacup te Budapest, laat je dus gerust gaan.

We maken er weer een topdag van en zullen met gevulde magen en gesmeerde kelen onze toppers kunnen aanmoedigen.

Bee there!

Hallo leden en supporters,

Jij zal er toch ook bij om 13u op de velden van KCBJ om onze younsters naar die felbegeerde titel te roepen/schreeuwen/zingen?

Dus zoek je meest originele outfit maar samen en "bee there"!

Heb jij een lumineus idee voor een evenement? Zit je al lang te broeden op die ene leuke activiteit? Kan je goed verder denken dan je neus lang is en met een nooit eerder geziene actie op de proppen komen?

Dan hebben wij jouw reactie nodig!!!

Het mag ondersteund of uitgevoerd worden door jeugdspelers, ouders, kernspelers, bestuursleden, ... Think outside of the box.

Stuur een mailtje naar yannick.vandyck@kwik-korfbal.be voor 21 mei en misschien sta jij dan wel in de kijker als masterbrein dit najaar!

Of wil je niet dat we er een feest van maken in Budapest? Ik dacht het wel ;)

Sportieve en feestelijke groeten,

Comité EK 2020 Budapest

Beste leden en sympathisanten,

Via familie Van Der Put en het bestuur van Spartacus vernemen wij het trieste nieuws dat op vrijdag 26 april 2019 Walter Nelen is overleden na een aanslepende ziekte.
Walter was ruim 40 jaar lid van Spartacus en ook jarenlang actief als scheidsrechter bij de K.B.K.B.
De uitvaartplechtigheid zal plaats vinden op vrijdag  3 mei om 14u in de aula Chrysant van crematorium Pontes te Jules Moretuslei te Wilrijk

Wij wensen, vanwege alle kwikkers, aan de ganse familie veel sterkte toe bij dit verlies.

Onze U14 zijn er afgelopen weekend in geslaagd om de finale van de bekercompetitie te behalen.

Ze zullen deze komende zaterdag 4 mei spelen op de velden van Voorwaarts te Edegem om 12u30. Indien we Borgerhout/GW kunnen kloppen, halen onze kleppers al de tweede titel dit seizoen binnen!!!

U zal er toch ook zijn om hen aan te moedigen?!

Wat hebben we nog nodig? Uw aanwezigheid, getrommel, geroep, ... en iemand om de mascotte te spelen ;) Graag je kandidaat stellen bij Ann Verleene.

Tot zaterdag? Het zal wel zijn!

Kom jij ook?

Ben je tussen 3 en 12 jaar oud en wil je graag (eens) korfballen?

Dan hebben we je er graag bij op onze vriendjesdag!

Als het mooi weer is gaan we buiten op het kunstgrasveld, is het minder mooi, dan gaan we in de zaal.

Maar 1 adres om al jouw vriendjes mee naartoe te brengen: Fortsesteenweg 111 in Merksem!

Verdere info kan je krijgen via U6@kwik-korfbal.be of op www.kwik-korfbal.be.

Wij hebben er alvast zin in, jij ook?

Qwik Quiz zeer binnenkort!

Interessante informatie vooraf:

13 april 2019 zal de quiz plaatsvinden.

We verwachten U op Kwik (Fortsteenweg 111, Merksem).

Jullie zijn welkom vanaf 19u00.

Starten met quizzen doen we om 20u00.

Één team bestaat uit 5 personen.

Inschrijven doe ik bij shari.rubbens@hotmail.com.

Jullie betalen op de avond zelf €20 per ploegje.

JAV 2019 opnieuw ingepland
De Jaarlijkse Algemene Vergadering staat weer voor de deur. Om iedereen op zijn/haar wenken te kunnen bedienen vragen we jullie alvast online in te sc
27/05/2019
Zondag hamburgers, braadworsten en cocktails te verkrijgen!
Zondag zullen er vanaf 14u30 hamburgers en braadworsten te verkrijgen zijn aan de democratische prijs van €4.    Daarnaast zal het cocktailkraam v
23/05/2019
Leuk steuntje via Makro!
Hallo leden en supporters,
18/05/2019
U14 speelt de veldfinale op 25/5 om 13u te KCBJ!
Op zaterdag 25 mei spelen onze U14-tjes de veldfinale en gaan ze voor de treble!!!   Jij zal er toch ook bij om 13u op de velden van KCBJ om onze you
17/05/2019
Welke evenementen bedenk jij om onze Europacup te sponsoren?
10/05/2019
LUC KERSTENS