Beste leden en supporters,

Graag nodigen wij jullie uit om met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar en eveneens de eerste dansmoves te laten zien op het aansluitend feestje!

Wanneer? Zaterdag 12/01/2019.

Uur? 16.00 uur deuren open en start receptie, 19.30 uur aanvang party

Waar? Onze kantine gelegen te Fortsteenweg 111, 2170 Merksem.

Nieuw dit jaar is het gegeven dat je verplicht moet inschrijven. Indien je niet hebt ingeschreven krijg je geen toegang tot de receptie! Inschrijven kan je via de link onderaan deze nieuwsbrief of op de lijst in de kantine. Inschrijven kan tot en met 10/01/2019!

Volgende regels zijn van kracht:

1) Elk Kwik-lid mag 1 partner meenemen.

2) Voor elk persoon dient een inschrijving te gebeuren Dus gelieve u aantallen goed na te kijken.

(niet ingeschreven is geen receptie!!)

3) Jeugdleden -16 mogen beide ouders gratis meenemen. Voor jeugdleden +16 dienen de ouders, indien geen lid, gewoon te betalen als volwassene.

4) De kinderen -16 (niet lid van kwik) van leden mogen gratis meekomen. (wel inschrijven!)

5) Indien een overschrijving nodig is, dient deze te gebeuren voor 10/01/2019 - 24.00 uur. Anders wordt de inschrijving  geannuleerd.

Indien u en uw partner (+16 jaar) geen lid zijn van kwik (en geen kinderen -16 jaar hebben die wel lid zijn) vragen wij een bijdrage van €10 per persoon.

Indien er in dit geval kinderen -16j meekomen die eveneens geen lid zijn vragen wij €5 per persoon dewelke -16 jaar zijn.

Na deze receptie zal er om 19.30 uur een DJ het feestje op gang brengen zodoende iedereen zijn eerste dansmoves van 2019 kan tonen. Voor dit feestje is iedereen welkom en dien je niet in te schrijven.

Klik hier om je in te schrijven!

Wij wensen jullie alvast prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2019!

Het bestuur.

Bij vragen en/of opmerkingen mag je een mailtje sturen naar joeri.isenborghs@kwik-korfbal.be