Beste leden,

Zoals jullie ongetwijfeld al hebben gelezen of gehoord is het COVID-19 virus (of coronavirus) weer enorm aan het opzetten. Zo erg dat men zowel federaal als lokaal zeer strenge maatregelen heeft afgekondigd de voorbije dagen.

Om enige duidelijkheid te scheppen voor onze leden, geef ik hieronder meer uitleg over hetgeen onze leden de komende weken kunnen verwachten:

• Onze gewestelijke en kern zullen tot nader bericht geen trainingen/oefenwedstrijden spelen.

• De jeugd zal, onder voorbehoud, zijn normale planning kunnen volgen. Hierbij blijven de huidige ontsmettingsregels van kracht. (Douches blijven dus onbeschikbaar)

• De kantine zal, op een nog nader te bepalen datum in augustus, terug openen. Dit onder zeer strikte naleving van de opgelegde regels door de federale en lokale regering. Hiervoor zal nog een latere nieuwsbrief volgen.

Deze regels zijn een spijtig resultaat van een ziekte dewelke onze wereld blijft teisteren. Wij als bestuur blijven dan ook alles op de voet volgen en zullen tijdig bijsturen waar nodig.

Voor alle leden/ouders boven de 12 jaar: Verplicht een mondmasker dragen!

(enkel, voor de sporters, tijdens de training of als je tijdens het consumeren aan tafel zit vervalt deze regel)

Wees eerlijk en streng voor jezelf! Als je op reis bent geweest in het buitenland dien je jezelf goed te monitoren en eventueel rekening te houden met een quarantaine. Indien je een beetje ziek bent of je voelt je niet goed, blijf thuis! Het is belangrijk dat we op elkaar kunnen vertrouwen als het op gezondheid aankomt.

Hou zeker onze nieuwsbrieven en website in het oog.. Via deze kanalen zal steeds de nodige communicatie verlopen.

Bee Safe!

Het hoofdbestuur.