Hallo allemaal, 


Ondanks de moeilijke financiële tijden n.a.v. het "Corona"-virus dat overal zijn impact wel heeft, is dit uiteraard voor ons als sportclub niet anders. Niet alleen lag de club voor een lange tijd stil, maar ook op gebied van sponsoring kan dit zijn weerslag hebben aangezien de bedrijvensector natuurlijk ook enorm geraakt is.

In dat kader willen toch graag enkele bestaande en nieuwe sponsors een speciale vermelding geven voor de samenwerking met onze club die mede ervoor zorgen dat we financieel deze moeilijke periode helpen doorkomen:

1) BMCB - Veiligheidsadviseur:  Reeds enige tijd bestaande sponsor, maar hebben spontaan besloten om ons extra te ondersteunen in de periode van de lockdown. Tevens hebben zij ons ook advies gegeven voor bepaalde veiligheidsmaatregelen. Voor de mensen die in hun professionele omgeving van hun diensten willen gebruik maken m.b.t. veiligheid en preventie, kan u hen steeds contacteren via http://www.bmcb.be/

Vanuit de club willen wij hen dan ook oprecht danken voor deze extra ondersteuning! 

2) Ansoms Trappenmakerij: Nieuwe sponsor , u zal hen binnenkort met reclameboarding zien pronken op het veld en de zaal. Zij maken reeds een halve eeuw houten trappen. Een echt familiebedrijf met jarenlange ervaring dat 3 generaties lang werd doorgegeven van vader op zoon. U mag er dus zeker vanuit gaan dat de kwaliteit van uw trappen in orde zal zijn! Voor meer info kan u hen vinden via: https://ansoms-trappenmakerij.be/ 

3) Apotheek Van Den Dwey: nieuwe sponsor - zij staan vermeld op onze website met hun logo en link naar hun website. Als ex-lid van Kwik was hij blij om terug sponsor te zijn van onze club. Gezondheid is belangrijk in deze tijden en daar kan deze apotheker u zeker bij helpen die niet ver van onze club gelegen is, maar je kan ook online bestellen via https://apotheekvandendwey.be/ of via onze website uiteraard. 

4) Wijnen Van Durme: nieuwe sponsor  en tevens nieuwe wijnleverancier - Christine en Willy delen hun kennis en passie reeds jarenlang voor wijnen en zijn zeer gekend in Merksem. We hopen als club hier hen verder te helpen voor hun lokale verankering. Indien u eens een lekker wijntje wil consumeren of u wenst een wijndegustatie te doen, aarzel niet om hen te contacteren via https://wijnen-vandurme.be/  

Wij willen hen danken voor de ondersteuning en hopen dat ze via onze club ook extra aandacht krijgen om nieuwe klanten aan te trekken!

Wie een potentiële sponsor kent, laat het ons weten. U krijgt een beloning van de club ter waarde van 10% van het gesponsorde bedrag. 

Met sportieve groeten,

Kon. Kwik KC