Onze nieuwe hoofdsponsor!  

Een maand geleden hebben wij jullie met trots meegedeeld dat we een nieuwe hoofdsponsor hebben. Nu is het dan ook tijd geworden om hen officieel aan jullie voor te stellen.  

Consilo is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar die voor jou op zoek gaat naar de beste prijs/kwaliteit voor jouw verzekeringen. Bij Fintro Merksem kan je terecht voor al je bankzaken.   

Buiten hun kantoren in Merksem hebben zij ook nog filialen in Oostmalle, Sint-Antonius-Zoersel en Hoogstraten.  

Omdat het altijd handig is een gezicht op onze sponsors te kunnen kleven, stellen wij jullie graag van links naar rechts voor:  

 

Wim Asselberg: kantoordirecteur Consilo BVBA. 

Marc Lemmens: Zaakvoerder Consilo Merksem/A&A Insurance (Laarsebaan 83 te Merksem). 

Deborah Dekeyser : Kantoordirecteur Fintro Bank Merksem (Bredabaan 369 te Merksem). 


Samen met onze voorzitter Joeri Isenborghs tonen zij met trots onze nieuwe wedstrijdshirts voor de komende 2 seizoenen

Met deze samenwerking wil onze sponsor graag hun sociaal engagement binnen de regio Merksem versterken. Omdat wij blij zijn met het feit dat zij voor onze club hebben gekozen, doen wij graag ons uiterste best om hen te helpen bij het realiseren van dit doel. Zoals reeds in het verleden, trachten wij ook nu voor onze leden bepaalde voordelen te kunnen bieden.  

  
Consilo - Fintro staat jou daarom graag bij voor een vrijblijvende offerte voor zowel jouw verzekeringen, als bankzaken. Ook je huidige verzekeringscontracten en bankzaken kunnen zij samen met jou herbekijken. 

Hoe gaat dit juist in zijn werk? Je bezorgt jouw huidige verzekeringscontracten aan Ann Verleene, dit mag via mail (ann@aainsurance.be) of je mag haar deze documenten persoonlijk overhandigen op de club als je haar tegen het “lijf” loopt. Jouw contracten zullen vrijblijvend bekeken worden om je nadien persoonlijk te adviseren met het oog op voordeligere/betere premies/voorwaarden zonder afbreuk te doen aan bestaande dekkingen die jij actueel hebt lopen. 

Voor jouw bankzaken kan dit op dezelfde manier verlopen: je laat Ann weten dat je interesse hebt voor een vrijblijvend gesprek met de Fintro bank voor herziening van jouw woningkrediet of beleggingsvragen en zij zal samen met jou de eerste afspraak bij Fintro bank regelen. 

We hopen hiermee onze samenwerking nog extra in de verf te zetten!  

Met sportieve groeten, 

Bestuur Kon. Kwik KC