Hallo iedereen,

 

Onze actie via Café Courage liep alvast zeer belovend en we hebben reeds een mooi bedrag bij elkaar verzameld, waarvoor wij jullie nu al enorm dankbaar zijn.
Toch willen we dit concept nog extra benutten en uitbreiden om nog extra gelden te kunnen ontvangen.

 

Aangezien we enkel maar bier kunnen bestellen en er uiteraard nog veel mensen zijn die dit niet drinken, hebben we gekeken naar een alternatieve oplossing. We hebben besloten om uw bestelling van bier ook te mogen omruilen in een frisdrank en/of warme drank (behalve Aquarius). Dit betekent concreet dat u per besteld pintje, ook kan omzetten naar bijvoorbeeld een cola. Zoals reeds voordien vermeld, geldt dezelfde regel  voor de leden dat u het verschil in prijs met onze kantine zal bijgezet worden op uw drankkaart. 

 

 
Ons doel is gezet om te groeien naar € 1000, maar iedereen mag uiteraard proberen om dit doel te verhogen. 
 
Samen zullen we de Corona-crisis overwinnen! 
Deel dit gerust met vrienden, kennissen, ... . 
 
We zien er enorm naar uit om jullie zo spoedig mogelijk terug te zien op onze club om deze consumpties gezamenlijk weg te drinken.
 
Dankbare groeten,
Het bestuur

Tijd voor eens wat positief nieuws tijdens deze lockdown periode!

De innerlijke mens mag ook wel eens verzorgd worden en hoe beter dat te doen dan met overheerlijke vanille en/of chocolade wafels!

We gaan bij deze - iets vroeger dan normaal - weer van start met onze jaarlijkse wafelverkoop!

Vanaf heden kan je via onderstaande link lekkere vanille of chocolade wafels bestellen en dit tem vrijdag 22 mei!
Afhankelijk van de geldende overheidsregels zullen we dan vanaf maandag 1 juni de wafels komen leveren aan huis ofwel kan je ze komen afhalen op de club.

We houden jullie hiervan zeker nog op de hoogte!

Zo zie je maar, ook wat leuks en lekkers om naar uit te kijken voor jullie en stiekem ook een kleine financiele steun voor onze club in deze moeilijke tijden.

In de tussentijd - SPREAD THE WORD - heerlijke wafels via 1 weg te bestellen!

HIER KLIKKEN OM TE BESTELLEN

Beste Leden,
 
Hopelijk is iedereen nog gezond en wel tijdens deze zeer speciale tijden! De lockdown in België zal nog lange tijd aanslepen en voor ons als sportvereniging zal dit waarschijnlijk betekenen dat we één van de laatste partijen zijn waarvan dit terug mag opgestart worden naar een normaal niveau. Onze club lijdt ondertussen enorm inkomstenverlies zoals vele andere bedrijven/verenigingen. We zullen dus creatief moeten zijn om dit te gaan opvangen, maar we zijn ondertussen hard aan het werk om de schade op allerhande manieren te beperken.
 
Om een deel van dit inkomstenverlies op te vangen, hebben wij beslist om in te tekenen in Café Courage van AB inbev. 
Om te willen weten wat dit concept bevat, kan je dit lezen via volgende link:  https://supportyourbar.be/pages/faq
 
Je kan onze club dus ondersteunen door reeds op voorhand je consumpties (enkel bier mogelijk) te bestellen en deze op te vorderen (via de applicatie of via uw voucher) zodra de kantine terug open mag gaan. U kan ook gewoon een donatie doen zonder een consumptie hiervoor in de plaats te krijgen, waarvoor wij u van harte dankbaar zullen zijn.

Aangezien de prijs van het bier via Café Courage hoger ligt dan de prijzen in onze kantine, hebben we als club beslist dat onze leden nadien het verschil in prijs op hun drankkaart zullen terugkrijgen zodoende zij uiteindelijk dezelfde prijs betalen.  Voor niet-leden zal het jammer genoeg gewoon de prijs zijn van Café Courage en danken wij alvast voor jullie steun aan onze club. Een andere mogelijkheid is om steunend lid te worden, waardoor u alsnog kan profiteren van onze prijzen in de kantine.  De praktische kant om uw consumpties op te vragen nadien in de kantine, zullen wij u later informeren zodra we meer weten wanneer de kantine open mag gaan.
 
Indien je via de website van Cafe Courage zelf gaat, dien je nog wel onze vereniging "Koninklijke Kwik Korfbalclub" aan te duiden om je consumpties te bestellen.
 
Je mag dit uiteraard ook delen met vrienden en kennissen, tevens een unieke mogelijkheid om nadien bij ons op de club samen gezellig iets te drinken en eventueel te genieten van een wedstrijd te komen zien. Sociaal contact zal hierna meer dan welkom zijn!! Hoe meer consumpties er worden besteld, hoe meer extra inkomsten we kunnen genereren. 
 
Wij danken u alvast op voorhand voor jullie ondersteuning!
 
Voor vragen, kan je altijd terecht bij yves.hulin@kwik-korfbal.be .
Hou het veilig, hou jullie gezond en hopelijk zo snel mogelijk terug tot op het korfbalveld met een frisse pint!
 
Met dankbare groeten,
Kon. Kwik KC 

Beste leden,

 

Met pijn in het hart dienen we jullie mede te delen dat het korfbalseizoen er officieel op zit. De veldcompetitie zal niet meer worden aangevat en er zullen geen kampioenen worden uitgeroepen in de verscheidene categorieën. Tevens zal de beker van België geen eindwinnaar kennen.

 

Als sportclub is het niet leuk om zoiets te moeten meemaken, maar natuurlijk gaat de gezondheid van iedereen boven alles.  Ik hoop dan ook ten zeerste dat al onze leden, supporters, sponsors en ieders familie gezond kunnen blijven en niet al te veel hinder ondervinden van dit verschrikkelijk virus.

 

Natuurlijk blijven wij niet op onze lauweren rusten en zijn we reeds enige tijd met het nieuwe aankomende seizoen bezig.

De jeugdploegen worden voorzien van de nodige trainers, de kern zal een nieuw trainersduo hebben. De accommodatie wordt, naar het mogelijke in deze tijden, verder onderhouden en hier en daar verfraait (de nieuwe douches zijn er!)

Kortom, laat het nieuwe seizoen maar snel komen!

 

Door verplichte maatregelen dienen we onze accommodatie nog enige tijd dicht te houden voor iedereen. Tevens is samenkomen nog niet voor meteen. Echter blijven wij als bestuur werken voor onze club. Moesten er vragen/opmerkingen zijn (ook over huidig of volgend seizoen) mag je deze natuurlijk altijd naar onze ombudsman Yannick Van Dyck sturen. (yannick.vandyck@kwik-korfbal.be)

Hij zorgt dat de vragen worden beantwoord of bij de juiste persoon terecht komen.

 

Zoals op elk einde van het seizoen, vragen wij aan onze leden de lidgelden te betalen voor het nieuwe seizoen. Echter zijn we er ons van bewust dat dit mogelijks niet voor iedereen even makkelijk is in het huidige klimaat. De brieven omtrent de lidgelden zullen binnenkort via twizzit in jullie mailbox verschijnen samen met een begeleidend schrijven.

In dit begeleidend schrijven zullen wij de nodige stappen formuleren waardoor we al onze leden die het even moeilijk hebben, op een correcte en aangepaste manier kunnen helpen het lidgeld te betalen.

 

Wij vinden als bestuur dan ook dat in deze periode iedereen voor zichzelf moet uitmaken of deze kost meteen gemist kan worden. Echter wil ik toch vragen dat indien mogelijk, mensen geen onnodig uitstel gaan vragen van betaling. Onze club blijft uiteindelijk onkosten hebben en tot op heden krijgen wij geen vergoedingen van de regering om onze misgelopen inkomsten te vergoeden.

 

Helaas zijn ook alle geplande evenementen op onze club voorlopig geannuleerd. Indien de maatregelen sneller dan verwacht worden versoepeld kunnen we misschien nog een laatste evenement voor onze leden organiseren dit seizoen. Echter acht ik de kans groot en hoop ik ten zeerste, dat ik jullie begin volgend seizoen terug mag verwelkomen op onze club.

 

Namens het hoofdbestuur,

 

Isenborghs Joeri, voorzitter Kon. Kwik Kc.

12/03/2020
David Van den Bosch
 

Bericht ter attentie van alle korfbalclubs, -spelers en -sympathisanten.


Na overleg met gemeentebestuur van Beveren werd, ingevolge de dreiging van het uitbreiden van het coronavirus, beslist om de finaleweekenden af te gelasten. Tevens worden ook alle inhaalwedstrijden en geplande competitiewedstrijden van dit en volgend weekend afgelast.

Deze beslissing is weloverwogen in het kader van de volksgezondheid waarbij het sportieve jammer genoeg niet kan primeren.

We raden de clubs aan om alle trainingen en sociale activiteiten de komende 2 weken ook op te schorten.

De Raad van Bestuur beslist aldus eveneens de zaalcompetitie af te sluiten na 14 competitiespeeldagen.  Dit heeft als gevolg dat de eerst geklasseerde kampioen en de laatst geklasseerde degradant zijn.  De runner up wedstrijden worden ook niet gespeeld, waardoor die clubs in hun reeks blijven volgend seizoen.

Laat ons allen beseffen dat dit besluiten zijn ingevolge een groot geval van overmacht.  En laat ons hopen door deze maatregelen te treffen dat we mee de uitbreiding van Corona kunnen indijken en dat we met een gerust gemoed onze veldcompetitie kunnen aanvatten en afronden.

Vermits ons gekende Bieke volgende week zaterdag 14/3 op het veld moet staan, zoeken we een enthousiaste vervanger.

 

Heb je altijd al eens ongegeneerd je beste dansmoves willen bovenhalen en een publiek aanvuren? Dan ben jij onze man/vrouw!

 

Wat mag je verwachten:

-beste zitplaats, gratis en voor niets

-een volle tribune die jou toejuicht

-eeuwige dankbaarheid

 

Belangrijk om weten: het biekespak is weer op en top fris ;)

 

Gëinteresseerden mogen An Verleene aanspreken, sturen, bellen, lastigvallen, ...

Heb je haar gegevens niet, dan stuur je naar kwik@korfbal.be.

 

Alvast bedankt voor jouw positieve reactie!!!

Op 2 mei organiseert onze kern wederom een fantastische quiz!

 

Wees er snel bij, want er kunnen maar 20 ploegen deelnemen.

 

Verdere info terug te vinden op onderstaande affiche.


We verwachten U op Kwik (Fortsteenweg 111, Merksem).

 

 

De technische commissie van KWIK heeft een overeenkomst bereikt met Bo en Eddy Van Hoof om vanaf volgend seizoen de spelersgroep verder te leiden.

Bo zal zijn trainerscarrière als T1 verder zetten op KWIK na enkele succesvolle jaren bij AKC, waar hij reeds zaalfinale en kruisfinale kon behalen alsook een veldtitel in het afgelopen seizoen.

Eddy zal na enkele seizoenen rust de draad terug opnemen om onze jonge spelers uit B en C verder te doen ontplooien. Met zijn kennis en ervaring als hoofdcoach van diverse topleague teams, bondstrainer en technisch directeur van de KBKB zal hij de nodige know-how kunnen doorgeven om onze kern in de breedte te versterken.

 

Huidig trainersduo Jürgen Frensch (T1) en Ken Coekaerts (T2) hadden reeds aan het begin van dit seizoen aangegeven bezig te zijn aan hun laatste campagne op KWIK. Voor Jürgen is dit seizoen bij KWIK de laatste opdracht in zijn roemrijke carrière als hoofdtrainer in België. Onder leiding van de 5-voudige coach van het jaar behaalden onze fanions afgelopen 3 seizoenen 1x kruisfinale 1x zaalkampioen, 1x kruisfinale veld en 2x veldkampioen. Tevens werd in 2017 de supercup tegen Blauw Wit met het kleinste verschil verloren in de verlengingen.

In januari van dit jaar werd er ook nog knap zilver behaald tijdens de Europacup te Boedapest.

Ken heeft aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging als trainer/coach.

 

Vanuit het bestuur en club zijn wij ervan overtuigd dat onze huidige trainersstaf ook dit seizoen weer tot een succesvol einde zal brengen en wensen we beide trainers het allerbeste met de uitdagingen die nog verder hun pad zullen kruisen, zowel sportief als privé.

Tevens bedanken we hen voor het geleverd werk van de afgelopen seizoenen, die mee bij de succesvolste periodes uit de clubgeschiedenis behoren.

 

Wij nemen na 1 seizoen ook afscheid van Marco Commers dewelke dit seizoen fungeerde als T3 binnen onze kern.

Wij bedanken hem graag voor het geleverde werk en wensen hem het allerbeste toe.

 

Isenborghs Joeri

Voorzitter Koninklijke Kwik Korfbalclub

Beste leden en supporters,

Graag nodigen wij jullie uit om met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar en op het aansluitend feestje!

 

Wanneer? Vrijdag 24/01/2020.

Uur? 19.30 uur deuren open en start receptie, nadien wordt er gezorgd voor een streepje muziek.

Waar? Onze kantine gelegen te Fortsteenweg 111, 2170 Merksem.

 

Nieuw dit jaar is het gegeven dat je verplicht moet inschrijven. Indien je niet hebt ingeschreven krijg je geen toegang tot de receptie! Inschrijven kan je via de link onderaan deze nieuwsbrief of op de lijst in de kantine. Inschrijven kan tot en met 22/01/2020!

Volgende regels zijn van kracht:

1) Elk Kwik-lid mag 1 partner meenemen.

2) Voor elk persoon dient een inschrijving te gebeuren Dus gelieve u aantallen goed na te kijken.

(niet ingeschreven is geen receptie!!)

3) Jeugdleden -16 mogen beide ouders gratis meenemen. Voor jeugdleden +16 dienen de ouders, indien geen lid, gewoon te betalen als volwassene.

4) De kinderen -16 (niet lid van kwik) van leden mogen gratis meekomen. (wel inschrijven!)

5) Indien een overschrijving nodig is, dient deze te gebeuren voor 23/01/2020 - 24.00 uur. Anders wordt de inschrijving  geannuleerd.

 

Indien u en uw partner (+16 jaar) geen lid zijn van kwik (en geen kinderen -16 jaar hebben die wel lid zijn) vragen wij een bijdrage van €10 per persoon.

Indien er in dit geval kinderen -16j meekomen die eveneens geen lid zijn vragen wij €5 per persoon dewelke -16 jaar zijn.

 

Na deze receptie zal er een DJ het feestje op gang brengen zodoende iedereen zijn beste dansmoves kan tonen. Voor dit feestje is iedereen welkom en dien je niet in te schrijven.

 

Klik hieronder om in te schrijven!

https://static.twizzit.com/v2/public/form/ca145e80d06ad1a40f8419bce2ba2e3e

 

 

Wij wensen jullie nogmaals een gelukkig, gezond en succesvol 2020!

Het bestuur.

 

Bij vragen en/of opmerkingen mag je een mailtje sturen naar joeri.isenborghs@kwik-korfbal.be

 

Beste suppo's,

 

last minute zijn de bestelde t-shirts aangekomen. Nancy gebruikt nu elke wakkere minuut om deze te bedrukken, zodat ze morgenavond om 20u met het laatste busje meekunnen. Als u het benodigde bedrag overschrijft, én Nancy een dikke kus geeft, zal u woensdag uw felbegeerde gele supportersitem in handen krijgen.

 

Als je nog niet besteld hebt, bel/stuur/messenger app Nancy Devos(0486/74.27.54) dan wat je wil en in welke maat en betaal het onmiddellijk!

 

Mogelijkheden:

t-shirt S-XXL aan €15

trui tot XL aan €25 (XXL = €35)

 

Overschrijven op Budapestrekening BE63 9733 7271 0208 met vermelding "naam shirt/trui".

 

Komaan, zorg dat we er als 1 groot geel legioen staan voor onze toppers!!!

 

Nog meer ongeduldige groeten,

Het comité Budapest 2020

Apotheker Van den Dwey

Keurslagerij Buys

Lambrechtshoekenlaan 113
2170 Merksem

Opzoek naar een fitte en gezonde levensstijl?

Voor training en begeleiding:

 Voor voedingssupplementen:

(Kwik-leden krijgen 20% korting op voedingssupplement en/of training)

Binnenkort...
Recent News
Nieuwjaarswensen vanwege het bestuur
Beste Kwikkers,   Het bestuur van Kwik wenst jullie langs deze weg een fantastisch 2021!   Een jaar waarin we hopelijk op een bepaald moment weer mo
17/01/2021
Uitnodiging JAV(Jaarlijkse Algemene Vergadering) vrijdag 5 maart om 19u30 online!
De vergadering zal online plaatsvinden op vrijdag 5 maart om 19u30. Verdere informatie over de inschrijvingen en werkwijze volgen spoedig.  Spelende
17/01/2021
Korte nieuwsbrief 05/01/2021
Beste KWIK-vrienden,   Nogmaals de beste wensen voor het nieuwe jaar! Binnenkort laten we weten hoe en wanneer we dit (hopelijk veel betere) jaar gaa
05/01/2021
Korte nieuwsbrief 23/12/2020
Beste kwikkers, Goeie vrienden, Korfbalfamilie,   Allereerst willen we iedereen die aan onze teergeliefde club verbonden is prettige feestdagen wense
23/12/2020
Korte nieuwsbrief 14/12/2020
Kerstactie    Bestel nog snel je zakje, voor jezelf of om te schenken aan familie of vrienden! We krijgen alsmaar meer positieve commentaren en je s
14/12/2020
Birthdays
17/01
AN SCHOUP
17/01
BIEKE DE VIJLDER
18/01
Vince HANNES
18/01
Maura Verboven
19/01
CHANTAL BRUGHMANS
23/01
LANDER VERBIST
KWIK Twitter

Media

© 2019, website powered by Twizzit.com