De renovatie van KWIK INDOOR gaat voorspoedig!

Beste leden,

De inschrijvingen voor onze familiedag zijn afgesloten.

Meer dan 100 leden zullen zaterdag aanwezig zijn op onze BBQ!

Het goede weer hebben we alvast besteld ;)

Vergeet ook zeker niet je betaling tijdig te voldoen via overschrijving.

 

Tot dan!

het bestuur

Wij mochten met enige droefheid vernemen dat oud-Kwikker Betty Gielen afgelopen dinsdag 19/06 is komen te overlijden.

In naam van alle Kwikkers wensen we de familie Verbelen-Gielen heel veel sterkte in deze periode.

De rouwbrief kan u hier terugvinden.

Beste leden,

 

Onze familiedag en kampioenenviering zal doorgaan op zaterdag 30/06/2018!

Op deze dag zal er een tussen 2 palen tornooi georganiseerd worden.

Het uur dat dit tornooi zal starten laten we nog weten. (vermoedelijk 10.00 uur)

Via onderstaande link kan je jezelf alvast gratis inschrijven:

https://login.twizzit.com/v2/public/form/8c56b0cfb337a8af5dede312d7acb8f8 

 

Na dit tornooi gaan we verder met een BBQ dewelke om 17.30 uur begint.

Prijs? 

Voor een volwassene vragen we 15 euro.

Kinderen (-14) betalen 10 euro

Wat krijg je hiervoor?

Groentjes, brood, saus, 4 vleesjes (kip, hamburger, worst en rib)

Eveneens dien je je hiervoor in te schrijven en dat gaat via onderstaande link:

https://login.twizzit.com/v2/public/form/76d5969692970373841bf850e301d63d 

 

Na deze BBQ gaan we over tot de kampioenenviering!

Deze kampioenenviering wordt afgesloten met een feestje tot in de vroege uurtjes!

 

Tot dan!

Het bestuur

 

Beste kwikkers...

Goed nieuws, de sportweek in augustus gaat door!

Wanneer:
Het gaat om 13,14,16 en 17 augustus(15 aug. niet wegens feestdag)van 9.00 u tot 16.00 u

Wat kan je verwachten:
Van 9.30 u tot 11.30 u zal er telkens getraind worden(deze trainingen worden gegeven door verschillende trainers). Om 12.00 u wordt er een warme maaltijd geserveerd en van 13.30 u tot 15.30 u zal er een nevenactiviteit plaatsvinden( +een 4-uurtje). Ook drank wordt voorzien.

Kostprijs:
80 euro te betalen voor 15 juli op de kwikrekening met vermelding’ sportweek augustus’
(inschrijving in orde na betaling)

@kernspelers en (jeugd)trainers
Wie eventueel een training zou kunnen/willen geven op één van de opgegeven dagen mag dit altijd melden aan Ann D.C. Onze jeugd zou dit fantastisch vinden.

@ouders
Wie zich eventueel kan vrij maken om op één van de dagen te helpen in de keuken(tafels klaar zetten ,toog even bemannen, afwassen, eten opwarmen/maken…), of na de middag
wil rijden(di en do) naar de geplande nevenactiviteit, laat het ons weten. vele handen maken licht werk!

Hopend op veel reactie kijken wij er alvast naar uit om er een toffe sportieve week van te maken!

Geel–zwarte groetjes
Het JEC

Vanaf heden hebben we de beslissing genomen als club om de samenwerking aan te gaan met Trooper.

 

Verslag van de wedstrijd van de U19A van afgelopen kan u hier verder lezen.

Beste Leden,

Sinds begin dit jaar hebben we een nieuwe sponsor:

Keurslager Buys

 

 

Anderhalve maand nadat het startschot werd gegeven voor de renovatie van KWIK INDOOR zijn de werken aardig opgeschoten.

Alle oude rommel werd vakkundig afgevoerd, de tribune volledig gedemonteerd en de resten van de AFBRAAKPARTY opgeruimd. Langst deze weg willen we dan ook alle vrijwilligers die hielpen bij de afbraak van de zaal van harte bedanken! Zonder jullie hadden we nooit zo ver gestaan!

Ook voor de organisatoren van de AFBRAAKPARTY een dikke pluim! Het feestje ging door tot in de vroege uurtjes, drank vloeide rijkelijk, de DJ's waren uitmuntend en de sfeer was top! Aan al onze kernspelers en alle vrijwilligers die op deze avond/nacht de handen uit de mouwen hebben gestoken, bedankt!

Bedankt dat jullie weer een onvergetelijk pagina in de geschiedenis van onze vereniging hebben geschreven!

We naderen stilaan tot het moment suprême! Op 18/06 zal onze partner Janssen en Fritsen starten met het plaatsen van de nieuwe sportvloer. Aansluitend zal de firma COS de nieuwe tribune plaatsen en zullen we, zonder onvoorzien oponthoud, in september onze sporthal feestelijk kunnen inhuldigen.

Echter tot die tijd dienen nog wel enkele zaken geregeld te worden waarop we wederom beroep zullen doen op jullie vrijwillige inzet. Zo zal tijdens het weekend van 15-16-17/06 een nieuwe lichtstraat gehangen worden waar vroeger de tl-verlichting boven de tribune hing. Tevens dienen er extra elektriciteitsvoorzieningen gelegd te worden voor de aansluiting van de nieuwe tribune alsook zullen er extra netwerkkabels getrokken worden in de sporthal ter voorbereiding op toekomstige projecten. Deze werken zullen onder leiding staan van Tony Van Gulik.

Wij zoeken voor dit betreffende weekend van vrijdagavond 15/06 tem zondag 17/06 nog enkele beschikbare vrijwilligers die Tony zouden kunnen/willen helpen bij het installeren van de nieuwe verlichting en het plaatsen van de nodige bekabeling. Graag contact opnemen met Ken Coekaerts voor meer details (0472/83.68.96 of ken.coekaerts@kwik-korfbal.be)

Tot die tijd is de zaal verboden terein voor onbevoegden. De nieuwe chape die afgelopen week werd geplaatst dient enkele weken uit te harden en mag niet betreden worden totdat deze zijn volle sterke verkregen heeft.

Overige werken die nog op de planning staan:

  1. vernieuwing van de veiligheids/vluchtdeuren
  2. plaatsen van extra isolatiepanelen waar de oude tribune heeft gestaan
  3. grondige poetsbeurt van de sporthal na afloop van de werken

 

Met betrekking van de aanbouw van onze nieuwe berging is er nog geen verder nieuws te melden. De eerste ontvangen offertes liggen momenteel een stuk boven het voorziene budget. We gaan de komende weken terug rond de tafel zitten met alle aannemers en hopen ook in dit project snel de eerste schop in de grond te kunnen steken!

Hieronder vinden jullie alvast enkele foto's van de vordering van de werken van afbraak tem plaatsing van de nieuwe chape!

Tot langst de lijn!

Raad van bestuur Kon. KWIK KC

Afgelopen zondag 25 maart werd finaal het startschot gegeven voor de renovatie van onze sporthal. 

Na 2 jaar denk en puzzelwerk is het moment eindelijk aangebroken. De eerste aannemers staan klaar om hun duit in het zakje te doen, maar eerst dient onze hal dan ook volledige leeg gemaakt te worden.

Op de eerste afbraakdag mochten we alvast 6 vrijwilligers verwelkomen die al een hele berg werk verzet hebben: zo werden de reservebanken en wedstrijdtafel afgebroken en werden alle sporttechnische installaties (schot- en wedstrijdklok) ontkoppelt alsook de huidige muziekinstallatie. Deze worden veilig opgeborgen om in een later stadium terug aangesloten te worden.

De railing rondom het veld is ook verdwenen en zal in de nieuwe hal niet meer terugkomen.

Onze geel/zwarte achterwand werd eveneens vakkundig gedemonteerd.

Gedurende de ganse dag hebben 2 paar helpende handen niets anders gedaan dan de rommel onder de tribune uit te sorteren en te verdelen in 2 grote stapels: rommel dat één van de komende weken zal opgehaald worden in een grof-vuil-container en één stapel (sport)materiaal dat we in de toekomst zeker nog gaan gebruiken. Wij kunnen u alvast mede delen dat de stapel afval/rommel het ruimschoots aan het winnen is. In de afgelopen 20 jaar hebben we aardig wat materiaal verzameld dat niet meer bruikbaar is. Om alvast een mooie relikwie te noemen: de discobar van voormalig KWIK DJ Peter Proost, inclusief de 2 originele Technics platenspelers, werd nog intact vanonder het stof gehaald. Peter is deze ook gelijk komen ophalen (waarvoor dank)! Voor deze antieke platenspelers zal hij in de Kloosterstraat nog een aardige cent krijgen vermoeden we. Of misschien geeft hij ze thuis wel een mooi plaats. Ik vermoed dat er wel wat mooie herinneringen kunnen opgehaald worden en enkele straffe verhalen kunnen gekoppeld worden aan de feestjes van toen.

Zo zie je maar... een grote berging is mooi en kan super handig zijn voor van alles en nog wat in op te bergen, alleen dienen we er wel op toe te zien dat het sportmateriaal voorrang krijgt! Ook al het clubmateriaal dat jaarlijks terug gebruikt dient te worden, kan bewaard worden in de nieuwe berging. Echter gaan we er wel streng op moeten toezien dat het daar dan ook bij blijft! Gelieve BBQ's, frietketels, stereoketens, kasten, ladeblokken, en al het ander waar u van denk "dat kunnen ze op de KWIK wel gebruiken" niet meer spontaan mee te brengen en/of achter te laten op de club. De volgende generatie Kwikkers die de nieuwe berging over x-aantal jaar zullen moeten opruimen zijn u alvast van harte dankbaar! :)

Na 2 dagen zijn we al aardig gevorderd in de afbraak van alle overbodige structuren in de sporthal en zijn we reeds kunnen beginnen aan de afbraak van onze tribune. Het meesterwerk dat decenia dienst heeft gedaan en waarop menig supporter talloze wedstrijden heeft kunnen volgen, is aan zijn laatste dagen toe.

De tribune die destijds, dankzij het winnen van de "niks voor niks" show door onze Kwikkers is kunnen bekostigd worden, werd uiteindelijk ook ontworpen en geplaatst door onze eigen leden. En na al die jaren is er op de ganse contructie nog geen sleet te merken. Enkel de banken en zijwanden kregen over de jaren heen een nieuwe laag verf. Buiten het praktische nut van deze tribune in onze hal, had deze ook een verbindingsfunctie binnen onze vereniging. Door de inzet van quasi de gehele club is deze tribune tot stand kunnen komen. Iedereen heeft er toen zijn of haar steen toe bijgedragen. En na al die jaren, en al die bezoekers staat deze nog steeds even sterk en stevig vastgezet in de fundamenten van onze hal.

We danken de leden die hiervoor hun vrije tijd hebben opgegeven, jullie hebben zo'n goed werk geleverd dat we zeker het dubbele van de tijd zullen nodig hebben om deze terug af te breken. :) 

Daar we het doel hebben om meer netto sportoppervlakte te creëren in onze hal, dient de huidige tribune te wijken voor een modernere versie die volledige elektronisch kan ingeschoven worden. Zo zal deze nieuwe versie, wanneer volledig ingeschoven, slechts een 2-tal meter breed zijn. Zodoende kunnen we finaal beschikken over een sportvloer die om en bij de 150m2 groter zal zijn.

Maar we zijn er nog niet!

Komende weken dienen nog allerhande taken uitgevoerd te worden om alles klaar te hebben voor de start van de renovatie van de sportvloer. Op 23 april zal de firma Jansen en Fritsen starten met de afbraak van de huidige sportvloer.

Een weekje vroeger, op 13 april staat de AFBRAAKPARTY op het programma. Wij hopen jullie allemaal daar te mogen verwelkomen zodat we op een gepaste, feestelijke manier afscheid kunnen nemen van onze huidige sportvloer.

Vrijwilligers gezocht dus de komende weken!

Taken die momenteel eerst op de agenda staan zijn:

  • afbraak van de tribune & opruimen van het afbraak materiaal
  • GEZOCHT: lassers die de metalen structuur in aparte delen kunnen lassen
  • vrijwilligers die dagje kunnen komen helpen wanneer de grofvuil container geplaatst wordt, zodat al het afval snel in de container kan geplaatst worden.
  • vrijwilligers die de 2 containers aan het kunstgrasveld kunnen opruimen zodat het het bruikbare sportmateriaal voorlopig in het materiaalhok buiten kan opgeslagen worden.

Heeft u tijd, zin en kan u niet stilzitten? Meldt u aan via mail bij Ken Coekaerts of Joeri Isenborghs! Zij zullen verder informeren mbt wat, waar en wanneer.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Tot langst de lijn, aan de bar of bij de afbraak!

 

Keurslagerij Buys

Lambrechtshoekenlaan 113
2170 Merksem

Opzoek naar een fitte en gezonde levensstijl?

Voor training en begeleiding:

 Voor voedingssupplementen:

(Kwik-leden krijgen 20% korting op voedingssupplement en/of training)

Webshop clubkledij

Binnenkort...
Recent News
JAV 2019 opnieuw ingepland
De Jaarlijkse Algemene Vergadering staat weer voor de deur. Om iedereen op zijn/haar wenken te kunnen bedienen vragen we jullie alvast online in te sc
27/05/2019
Zondag hamburgers, braadworsten en cocktails te verkrijgen!
Zondag zullen er vanaf 14u30 hamburgers en braadworsten te verkrijgen zijn aan de democratische prijs van €4.    Daarnaast zal het cocktailkraam v
23/05/2019
Leuk steuntje via Makro!
Hallo leden en supporters,
18/05/2019
U14 speelt de veldfinale op 25/5 om 13u te KCBJ!
Op zaterdag 25 mei spelen onze U14-tjes de veldfinale en gaan ze voor de treble!!!   Jij zal er toch ook bij om 13u op de velden van KCBJ om onze you
17/05/2019
Welke evenementen bedenk jij om onze Europacup te sponsoren?
Heb jij een lumineus idee voor een evenement? Zit je al lang te broeden op die ene leuke activiteit? Kan je goed verder denken dan je neus lang is en
10/05/2019
Birthdays
17/06
ANNELIES VERMEIREN
17/06
LUC KERSTENS
18/06
KATYA BARTOK
18/06
ROMY ROBERT
19/06
HEIDI KEGELS
21/06
LIESBET BOLLAERTS
22/06
INGRID DE VRIENDT
22/06
QUINTEN NYS
22/06
CHRISTEL GERARDTS
KWIK Twitter

Media

© 2016, website powered by Twizzit.com

Problemen en/of opmerking met betrekking tot inhoud of werking website: webteam@kwik-korfbal.be