Tijdens de laatste Algemene Vergadering, heeft onze penningmeester in haar overzicht geschetst dat het onderhoud van onze infrastructuur met heel wat geld gaat lopen. Zo denken wij niet enkel aan het dagdagelijks onderhoud, maar ook aan enkele recente investeringen (nieuwe douchecel voor de scheidsrechter en de doorstroomverwarmer voor warm water in de kleedkamers). Bovendien zijn er concrete plannen om de verwarming in de zaal te vernieuwen en een 200-luxverlichting voor onze buitenvelden, staat ook op onze wishlist.

Na een warme oproep tijdens diezelfde vergadering, drong een opvolger van de ‘De Club van 50 zich op. Die komt er nu in de vorm van een adoptieprogramma voor de vloer van onze zaal

Het onderhoud en de afbetaling van de nieuwe vloer (en tribune), vergt een grote hap uit het budget. Daarom kunnen jullie een stukje vloer adopteren en zo het onderhoud en de afbetaling ondersteunen. Hiervoor hebben we de vloer opgedeeld in 200 genummerde vakken. 1 vak adopteren kost 50 EUR. Je hebt uiteraard ook de optie om meerdere vakken adopteren.

Op onderstaand overzicht, kies je welk(e) vak(ken) je wil adopteren. Misschien toch liefst dat vakje achter de korf waar je zo makkelijk scoort? Of dat vakje voor de korf vanwaar je het liefst aanvalt? Je hoeft zelfs geen affectie te hebben met het vak, kies er gewoon eentje uit. 

Je betaalt aansluitend het overeenkomstige bedrag op rekening BE91 7512 0546 9076 van Kwik, met vermelding van het(de) vaknummer(s) + de naam die je in dat(die) vak(ken) vermeld wil zien (bv B5 + Jan Jansen). 

Het overzicht van de gesponsorde en vrije vakken, zal hier wekelijks worden geüpdatet en als hardcopy in kantine of zaal worden opgehangen.

Het is 'first come, first served', dus wees snel als je zeker wil zijn van jouw geliefde vak!