12/03/2020
David Van den Bosch

Bericht ter attentie van alle korfbalclubs, -spelers en -sympathisanten.

Na overleg met gemeentebestuur van Beveren werd, ingevolge de dreiging van het uitbreiden van het coronavirus, beslist om de finaleweekenden af te gelasten. Tevens worden ook alle inhaalwedstrijden en geplande competitiewedstrijden van dit en volgend weekend afgelast.

Deze beslissing is weloverwogen in het kader van de volksgezondheid waarbij het sportieve jammer genoeg niet kan primeren.

We raden de clubs aan om alle trainingen en sociale activiteiten de komende 2 weken ook op te schorten.

De Raad van Bestuur beslist aldus eveneens de zaalcompetitie af te sluiten na 14 competitiespeeldagen.  Dit heeft als gevolg dat de eerst geklasseerde kampioen en de laatst geklasseerde degradant zijn.  De runner up wedstrijden worden ook niet gespeeld, waardoor die clubs in hun reeks blijven volgend seizoen.

Laat ons allen beseffen dat dit besluiten zijn ingevolge een groot geval van overmacht.  En laat ons hopen door deze maatregelen te treffen dat we mee de uitbreiding van Corona kunnen indijken en dat we met een gerust gemoed onze veldcompetitie kunnen aanvatten en afronden.

Dringend bericht aan onze leden!
Beste leden,   Zoals jullie ongetwijfeld al hebben gelezen of gehoord is het COVID-19 virus (of coronavirus) weer enorm aan het opzetten. Zo erg dat
28/07/2020
Dagverantwoordelijken Trainingen
Beste leden, We zijn nog steeds op zoek naar dagverantwoordelijken! Om een duidelijker beeld te schetsen wat er van je verwacht wordt heb ik hieronder