Opvolgen maatregelen:

Graag willen we, nu de besmettingen de pan uit swingen, er iedereen nog eens op attent maken om de richtlijnen goed op te volgen. Dit wil zeggen:

-QR-code laten scannen(en stempel krijgen)

-mondmasker dragen wanneer je je verplaatst

-handen ontsmetten of wassen(voor en na de training of wedstrijd)

-niet langer dan 15 min per ploeg(en met beperkt aantal personen) de kleedkamer gebruiken

-indien in quarantaine/isolatie of bij vertonen van symptomen of in afwachting van een testresultaat: thuis blijven

 

Bij vragen of opmerkingen hieromtrent mag je steeds Babs of Yannick Van Dyck contacteren.

 

Oproep hulp takken gesnoeide bomen opruimen:

Op donderdag 27/1, vrijdag 28/1, zaterdag 29/1 en zondag 30/1 komen ze onze bomen verder snoeien. Om dit vlot te laten gaan dienen alle takken onmiddellijk uit de weg geruimd te worden.

Als je één of meerdere dagen kan komen helpen, dan mag je dit laten weten aan Ann Verleene.

Vrijdag zouden er al 2 vrijwilligers zich aangemeld hebben, voor zaterdag doen we een warme oproep aan de ouders van de jeugd en zondag zouden (enkele) kernspelers zich mogelijk engageren. Dus je kan op elke dag nog mee een handje uit de mouwen komen steken!

 

Aanpassing planning kruisfinales en finales: zullen plaatsvinden op Kwik en Boeckenberg:

De KBKB liet ons volgende bericht:

Voor de finalewedstrijden gaan we aldus voor één van de volgende scenario’s:

 

1) indien alle competitiewedstrijden jeugd/senioren kunnen gespeeld worden vóór 12/3 zullen de ½ finale/finale en runner-up wedstrijden geprogrammeerd worden in Kwik Indoor en Boeckenberg Sportcenter tijdens de weekends 12/3 en 19/3.

 

2) indien competitiewedstrijden ingevolge corona-besmettingen/quarantaines uitgesteld moeten worden en pas na 12/3 gespeeld kunnen worden, zullen we in overleg de ½ finale/finale wedstrijden uitstellen tot ten laatste het weekend van 2 april.

 

3) indien  ingevolge corona-besmettingen/quarantaines de ½ finale en/of finale wedstrijden voor topleague senioren en jeugd niet kunnen geprogrammeerd worden, zal de eerst geklasseerde worden aangeduid als kampioen van België.

 

Het programmeren van runner-up wedstrijden staat los van de organisatie van ½ finale en finale wedstrijden van senioren en jeugd (dus indien de ½ finale/finale wedstrijden van jeugd/senioren niet kunnen doorgaan, zal er steeds getracht worden om de runner-up wedstrijden wel te organiseren met als laatst mogelijke datum het weekend van 2 april 2022).

 

Samengevat komt het er op neer om in noodscenario er rekening mee te houden dat de ½ finale, finale en runner-up wedstrijden kunnen gespeeld worden in de weekends (VR-ZO) van 12/3, 19/3, 26/3 en 2/4.

 

Van zodra er duidelijkheid is omtrent gelijk welke programmatie, zal deze zo snel mogelijk naar jullie gecommuniceerd worden.

 

Met gezonde en sportieve groeten,

Het bestuur

Beste leden en supporters, 

Wij zijn zeer verheugd te kunnen meedelen dat Wendy Van Der Elst onze trainersstaf kern zal vervoegen vanaf volgend seizoen. 

Wendy heeft reeds een verleden als trainer bij onze jeugdploegen. Ze heeft echter enige tijd geleden de overstap gemaakt naar kern teams en is huidig trainer 2 van AKC-Luma.

Voor volgend seizoen zullen dus Yannick (T1) en Wendy (T2) onze kern begeleiden.

 

Vergeet niet dat huidig seizoen nog volop aan de gang is!

Bo en Eddy zullen er ongetwijfeld voor zorgen dat onze troepen klaar zijn voor de volgende wedstrijden.

Kom zeker en vast onze thuiswedstrijden volgen op het grote scherm in de kantine!

Tot dan!

Helaas moeten we u tijdens deze feestdagen het trieste nieuws melden van het overlijden van onze geliefde Rosa (Cortebeeck), de moeder van Carina en Luc De Laet, grootmoeder van Dimi, Joeri en Matthijs. Ze was weduwe sinds 1992 en laat verschillende Kwik-spelers en supporters achter.

 

Onze geliefde Rosa stierf op 26 december jongstleden aan maagkanker op 82-jarige leeftijd. De huidige generatie kent ze als vurige fan van haar kleinkinderen, de iets ouderen weten dat ze voor Kwik vaak aan het naaien en breien ging. De haarscherpe analyses van de wedstrijdscores zullen we nooit vergeten. 

 

Ik liet me vertellen dat Rosa een zeer lieve en grappige grootmoeder was, wat we ons allemaal wel kunnen inbeelden. We onthouden haar mooie lach en positivisme. Ik vermoed dat menig speler en supporter haar in gedachten nog zullen horen roepen op haar kleinkinderen.

 

We wensen dan ook de nabestaanden, familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijden en hopen dat ze veel warmte vinden bij elkaar.

Vanaf het seizoen 2022-2023 zal onze kern geleid worden door Yannick Wauters.

Yannick maakte als speler en coach reeds meerdere jaren deel uit van onze club. Na een korte pauze zal hij vanaf volgend seizoen het beste uit onze kern proberen te halen. Op een later tijdstip zal nog gecommuniceerd worden welke hulptrainer Yannick zal bijstaan in dit avontuur.

 

Bo en Eddy blijven aan boord tot het einde van dit seizoen. Een seizoen waar we zowel op het veld alsook in de zaal zeer competitief aanwezig zijn.

Wij wensen Bo en Eddy alvast enorm hard te bedanken voor hun inzet en harde werk. De voorbije seizoenen waren zeker niet de gemakkelijkste vanwege het Covid-19 virus. Doch konden wij steeds rekenen op allebei om het beste uit de groep halen.

Wij wensen beide dan ook het allerbeste toe in hun verdere carrière.

Beste Kwikkers,

 

We kunnen helaas de Nieuwjaarsreceptie die gepland stond op 7 januari niet laten doorgaan, door de maatregelen die nog gelden tot en met januari. Hierdoor zouden we maar met maximum 6 personen per tafel mogen zitten en zouden we onze dansbenen thuis moeten laten. Daarnaast zouden we dan leden moeten weigeren wegens een overvolle kantine, en dit willen we absoluut niet.

We zullen dit goed maken op de Jaarlijkse Algemene Vergadering op 4 maart, dus noteer alvast in je agenda!

 

Gegroet,

Het Bestuur

Dag Kwikkers,

 

na de succesvolle livestream van zaterdagavond (dank aan Ken Coekaerts) en de lekkere spaghetti van Noortje (dikke merci nog eens) gaan we voor de volgende thuiswedstrijd a.s. zaterdag 11/12 tegen Meeuwen opnieuw iets lekkers voorzien voor onze kwikkers (en ook voor de Meeuwen supporters uiteraard ;-)).

Luc Kerstens zal zijn lekkere chilli con carne voor ons nog eens klaarmaken. Prijs: 10 euro per persoon en inschrijven kan tot en met woensdagavond via hier of via het kwik mailadres: kwik@korfbal.be.

Steun onze club in deze moeilijke tijden en kom de wedstrijd in onze kantine mee bekijken op het groot scherm met een lekkere portie chilli con carne. De spelers kunnen dit ook bestellen en kan dan wederom na de wedstrijd of voor de wedstrijd opgegeten worden. Ook in de dag tijdens de jeugdwedstrijden zal Noortje de keuken open doen.

 

Tot zaterdag?!

Sint

We kregen bericht van de Goedheilige man dat hij het niet veilig vindt om zondag 5/12 in een overvolle kantine onze kinderen te voorzien van de verdiende cadeautjes en het nodige snoepgoed. We vroegen hem of het voor hem dan wel mogelijk was onder het afdak buiten indien het weer dit toelaat, en anders in de zaal met de deuren wagenwijd open. De Sint verwacht de brave kindjes van onze club tegen 10u en hij zal zeker voldoende tijd maken voor al onze kleine rakkers. Hij stuurde volgende woorden: “Ik en mijn Pieten kijken er weeral naar uit om die jolige bijtjes te zien op deze Corona-proof manier. Tot zondag!”

 

Als club verwelkomen wij wel de ouders in onze kantine om iets te drinken vanaf 9u30 aanstaande zondag. Als alle kinderen hun momentje hebben gekregen met de Heilige Man zullen ze zich nog tegoed kunnen doen aan overheerlijke poffertjes. Kleed jullie kinderen dus goed warm aan om onze Spaanse vrienden te verwelkomen. Tot zondag!

 

Maatregelen

Vanaf maandag 29/11 worden er geen toeschouwers meer toegelaten tijdens trainingen, oefenwedstrijden en wedstrijden in onze zaal. Iedereen die op de club komt moet zich dus laten scannen(Covid Safe Ticket) achter de toog of aan de inkomtafel.

Hieronder alle maatregelen opgesomd:

  • Sporttrainingen en wedstrijden mogen blijven doorgaan, ook indoor
  • Mondmasker voor iedereen vanaf 10 jaar behalve tijdens het sporten, zowel indoor als outdoor.
  • De aanwezigheid van publiek binnen is verboden. Een minderjarige tot en met 17 jaar kan wel vergezeld worden door twee meerderjarigen.
  • Alle aanwezigen vanaf 10 jaar (publiek, medewerkers, … ) moeten verplicht een mondmasker dragen en respecteren een afstand van 1,5 meter tussen elk gezelschap.
  • Kantines moeten verplicht sluiten om 23 uur.
  • Er mogen maximaal  6 personen aan een tafel (kinderen tot en met 12 jaar worden hierbij niet meegeteld), met uitzondering voor grotere huishoudens.
  • Je moet verplicht blijven zitten aan tafel behalve om zich naar toilet/kleedkamers of toog te verplaatsen.

Spaghetti zaterdag 4/12

Noortje zal aanstaande zaterdag van 17u tot 20u lekkere spaghetti maken voor alle hongerigen. Spelers kunnen zich dus ook inschrijven en misschien ook belangrijk: je steunt er onze club ook een stukje mee in deze barre tijden. Gelieve tijdig jouw portie(s) te reserveren rechtsreeks bij Noortje, onder de facebook-artikelen of via de Kwik-mail.

 

Livestream kern

Na overleg tussen verschillende clubs, zullen de wedstrijden van dit weekend via livestream te bekijken zijn. Wij zullen dit ook afspelen op het grote scherm in de kantine. Als je dus zeker wil zijn dat je niets van de wedstrijd mist kan je steeds met een koud of warm drankje in onze kantine mee komen volgen. We zullen de link voor de livestream ook kenbaar maken, zodat je wanneer je echt verhinderd bent(en bijvoorbeeld zoals de Sint en anderen in Spanje zit) toch mee kan volgen.

We doen wel een oproep: indien je kan komen kijken in de kantine en onze club een warm hart toedraagt, kom dan onze clubkas spijzen. Enkel samen zullen we er komen!

Wij zorgen voor de verluchting en de CO2-meter, zorgen jullie voor aangepaste kledij en de goeie sfeer?!

“Wijnen, wijnen, wijnen… !!!

 

Net zoals vorig jaar organiseren we een wijndegustatie met onze leverancier en tevens sponsor van onze club Wijnen Van Durme op 03/12/21 om 19u.

U kan deze avond proeven van verschillende wijnen die zijn samengesteld door de eigenaars Christine en Willy.

Zij staan u zeer graag te woord om een persoonlijk toelichting te geven bij deze wijnen.

 

Vervolgens zal door de club ook een kleine versnapering voorzien worden van kaas en brood voor de gezelligheid en om nog wat onderscheid te kunnen maken uit de verschillende wijnen.

Deze degustatie kan perfect dienen om uw wijnen te selecteren en aan te kopen voor de aankomende feestdagen of andere aangelegenheden. Tegelijkertijd zal u hierbij de club extra ondersteunen, want de sponsor staat een deel van zijn omzet af aan Kwik KC!!! Alles wordt gratis voorzien dus vragen we u wel vriendelijk om hier niet van te profiteren om enkel te komen degusteren en te “happen” zonder een bestelling te plaatsen. Indien wel, zullen wij genoodzaakt zijn een kleine bijdrage te vragen van € 3. Ook hier zal alles gebeuren conform de op dat moment geldende Corona-maatregelen opgelegd vanuit de overheid. U moet sowieso een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen om u toegang te kunnen verschaffen!

 

Om een overzicht te krijgen over het aantal aanwezigen en de juiste voorzieningen te kunnen treffen, vragen wij u om op voorhand in te schrijven via volgende link :

https://app.twizzit.com/v2/public/form/595ab40b4ce8396c8cd07ecde52a16a2

 

 

Er wordt gevraagd bij bestellingen om rechtstreeks ter plaatse te betalen – cash of bancontact – bij Willy of Christine.

Voor de ophalingen van de wijnen kan u die avond de keuze maken om deze zelf te gaan halen bij Wijnen Van Durme (Ryenlanddreef 30, 2170 Merksem) of bij ons op de club op een welbepaalde datum.  

 

Ik zou zeggen… inschrijven maar! “

Beste leden, supporters en bezoekers,

 

Naar aanleiding van de update van het Overlegcomité willen we jullie nog even de regels verduidelijken die vanaf zaterdag ingaan op onze club.

 

Toegang zaal:

Elke supporter dient het Covid Safe Ticket te laten scannen én gedurende de ganse periode van betreding van het sportcomplex het mond-neus-masker te dragen. Gelieve de volle 100% medewerking te verlenen zodat we het extra werk kunnen uitvoeren en niet nog extra moeten investeren in het berispen van het niet/foutief dragen van het mond-neus-masker.

 

Toegang kantine:

Vanaf dat u de inkomhal betreedt dient u een mond-neus-masker te dragen. U mag dit enkel afzetten wanneer u aan een tafel gaat zitten. Gelieve ook, in de mate van het mogelijke, afstand te bewaren en de hygiënemaatregelen na te leven. Wij zorgen dan weer voor de nodige verluchting.

 

Samen doen we er alles aan om te kunnen blijven genieten van onze sport, te kunnen supporteren en consumeren!

 

Met sportieve groeten,

Het Bestuur

Consilo Verzekeringen - Merksem

Fintro Bank Merksem

 

Apotheker Van den Dwey

Keurslagerij Buys

Lambrechtshoekenlaan 113
2170 Merksem

Opzoek naar een fitte en gezonde levensstijl?

 Voor voedingssupplementen:

(Kwik-leden krijgen 20% korting op voedingssupplement en/of training)

Binnenkort...
Recent News
Opvolgen maatregelen, opruimen takken en zaalfinales
Opvolgen maatregelen: Graag willen we, nu de besmettingen de pan uit swingen, er iedereen nog eens op attent maken om de richtlijnen goed op te volgen
21/01/2022
Trainersstaf kern seizoen 2022-2023 volledig!
Beste leden en supporters,  Wij zijn zeer verheugd te kunnen meedelen dat Wendy Van Der Elst onze trainersstaf kern zal vervoegen vanaf volgend seizo
20/01/2022
Ondersteun onze club via Trooper & Delhaize!
18/01/2022
Triestig nieuws: overlijden Rosa Cortebeeck, moeder van Carina en Luc De Laet
Helaas moeten we u tijdens deze feestdagen het trieste nieuws melden van het overlijden van onze geliefde Rosa (Cortebeeck), de moeder van Carina en L
28/12/2021
Nieuwe A trainer voor onze kern vanaf volgend seizoen (2022-2023).
Vanaf het seizoen 2022-2023 zal onze kern geleid worden door Yannick Wauters. Yannick maakte als speler en coach reeds meerdere jaren deel uit van onz
24/12/2021
Birthdays
23/01
LANDER VERBIST
26/01
FRANCISCUS THYS
28/01
Amelie Van Vaeck
KWIK Twitter

Media

© 2019, website powered by Twizzit.com