Hieronder kan u de aangepaste prijslijst terugvinden. De brouwer pastte zijn prijzen aan(indexering), wij dienen te volgen om niet in ons eigen vel te snijden.

 

Daarnaast kan u hieronder de geldende maatregelen terugvinden.

 

Vanaf vandaag versoepelen een aantal regels in verband met corona, ook voor sport.

Mondmasker

 • Een mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar, dus niet meer vanaf 6 jaar.
 • Een mondmasker blijft verplicht binnen in sportinfrastructuur, behalve in de kantines.

Indoor sportevenementen/-wedstrijden/-trainingen 

 • Indoor mogen ook dynamische evenementen plaatsvinden.
 • Maximaal 50 toeschouwers zonder Covid Safe Ticket.
 • Met een Covid Safe Ticket mogen er sowieso 200 toeschouwers zijn. In grotere zalen kan dit verhoogd worden tot 80% van de zaalcapaciteit of zelfs 100% als de CO2-streefwaarde van 900 ppm het hele evenement nageleefd kan worden.
 • Mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar (behalve sporters tijdens het sporten).

Kantines

 • Geen verplicht sluitingsuur.
 • Geen beperking in aantal per tafel. 
 • Klanten hoeven niet meer te blijven zitten.
 • Klanten hoeven geen mondmasker meer te dragen.
 • Je verplaatsen voor het uitoefenen van cafésporten mag dus ook opnieuw zonder mondmasker.
 • Personeel moet nog wel een mondmasker dragen.
 • Covid Safe Ticket blijft verplicht vanaf 16 jaar.

Snoepzakjes

Nadat we op oudjaar het nieuws vernamen van Kim Gilles , konden we niet bij de pakken blijven neerzitten.

Kim Gilles is een oud-korfbalster die vroeger bij Sikopi heeft gespeeld en 2 kinderen(Roan en Tess) heeft die ontzettend veel medische zorgen vereisen. Daarbovenop vecht ze zelf wederom tegen kanker en willen we haar dan ook financieel ondersteunen door snoepzakjes te verkopen.

We kunnen het ons allemaal niet voorstellen…Buiten al de miserie die Kim en haar gezin treft, blijven ook de kosten voor de zorg van Roan en Tess hoog oplopen en elke maand opnieuw terugkomen.
Het belangrijkste doel van ons is dan ook om die zorg een beetje te kunnen wegnemen, zodat Kim gewoon ten volle kan genieten van alle kleine dingen … 

Hey iedereen!  

Nog eens samen klinken op goed nieuws, dat zou fijn zijn, hé? Wel, dankzij de nieuwe actie van Trooper kan jij jezelf wat glaasjes CORNET schenken en op die manier ook de clubkas spijzen want per bak CORNET die via https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/kwik/webshop/cornet gekocht wordt, schenkt CORNET ons maar liefst € 5 commissie per bak. Da’s ni mis, hé? Vanaf 60 bakken wordt de commissie zelfs verdubbeld naar € 10.

Heb je dus goesting in CORNET? Neem dan zeker eens een kijkje op via onze persoonlijke webshop https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/kwik/webshop/cornet en plaats je bestelling.

Je kan kiezen uit 2 verschillende bakken:


Per gekochte bak krijg je ook een CORNET-glas én je steunt er dus onze club mee.

Je kan bakken bestellen tot en met 16 maart, 23u59. Alle bakken die ten voordele van Koninklijke Kwik Korfbalclub gekocht worden, worden ten laatste eind mei bij ons geleverd. Wij organiseren een afhaalmoment zodra we de bakken ontvangen hebben.

Deel deze actie gerust met vrienden, familie,… want we kunnen de steun goed gebruiken. 

Voor mensen die niet handig zijn met het bestellen via de webshop, mogen steeds hun bestelling ook doorgeven aan yves.hulin@kwik-korfbal.be en dan doen we de bestelling voor u!

De eerste bak is alvast besteld!

Groetjes en bedankt alvast voor de steun!

Koninklijke Kwik Korfbalclub

PS: Bier kan niet verkocht worden aan of door minderjarigen (- 16 jaar).
Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand. 

Met droefheid melden we het triestige nieuws dat Jules Gielen is overleden op 80-jarige leeftijd.

Jules was reeds geruime tijd ziek.

Echter zijn ziekte hield hem niet weg van zijn geliefde Kwik, en dit tot op het laatste.

Jules was lid van onze club sinds 1954, heeft onze clubkleuren op het veld verdedigd en is nadien voorzitter geworden. Nadien is hij ook benoemd tot erelid.

 

Het was een supporter in hart en nieren, samen met vrouw Maria altijd aanwezig op wedstrijden van onze kernploegen en jeugdploegen, als ze niet in Spanje van het mooie weer genoten. Als ze hier tijdens de wintermaanden vertoefden werd hij ook graag op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen op onze club.

We mogen stellen dat Jules, net zoals zijn broer Herman nog steeds is, echt wel een monument van Kwik was. Er zijn zoveel anekdotes om te vertellen over Jules, dewelke we ongetwijfeld de komende tijd nog aan de toog zullen delen. Jules laat ons ongetwijfeld met een glimlach aan hem terugdenken!

 

 

Wij wensen veel sterkte aan Maria, Danielle en Vic, Patrick en kleinkinderen Sami en Jens, broer Herman en overige familie en vrienden in deze moeilijke tijden.

Beste leden en supporters, 

Wij zijn zeer verheugd te kunnen meedelen dat Wendy Van Der Elst onze trainersstaf kern zal vervoegen vanaf volgend seizoen. 

Wendy heeft reeds een verleden als trainer bij onze jeugdploegen. Ze heeft echter enige tijd geleden de overstap gemaakt naar kern teams en is huidig trainer 2 van AKC-Luma.

Voor volgend seizoen zullen dus Yannick (T1) en Wendy (T2) onze kern begeleiden.

 

Vergeet niet dat huidig seizoen nog volop aan de gang is!

Bo en Eddy zullen er ongetwijfeld voor zorgen dat onze troepen klaar zijn voor de volgende wedstrijden.

Kom zeker en vast onze thuiswedstrijden volgen nu het mag!

Tot dan!

Beste supporters,

 

Vanaf zaterdag mogen supporters terug naar de wedstrijden komen kijken. We zullen ervoor zorgen dat er voldoende plaats is om afstand te houden en dat alles op een veilige manier kan gebeuren.

 

We doen dan ook een massale oproep om in grote getale onze jeugd en senioren te komen aanmoedigen aankomend weekend. We vragen dit enerzijds om alle spelers een hart onder de riem te steken zodat ze het beste van zichzelf kunnen laten zien, anderzijds omdat we het als club broodnodig hebben dat jullie ook ons een beetje steunen. Daarom zullen er ook broodjes, soep, …  te verkrijgen zijn en zorgen we dat jullie al onze dranken kunnen nuttigen. Noortje zal onze hongerigen wat lekkers voorschotelen vanaf 17u, ons toogpersoneel zal de dorstigen laven.

Mogen we op jullie rekenen? We denken van wel!

 

We vragen nog steeds om je QR-code te laten scannen achter de toog of aan de inkom, mondmaskers op te houden bij verplaatsing en de nodige voorzichtigheid te bewaren. We raden ook nogmaals aan om bij een bespreking mondmaskers op te houden, de ruimte(vergaderzaal of kleedkamer) goed te verluchten, maar met max. 2 personen tegelijk te douchen, afstand te bewaren en niet langer dan 15min samen te zitten.

 

Er kwamen nog enkele vragen over quarantaineregels, dewelke wij volgen van de KBKB. Dit wil zeggen dat gevaccineerde personen(max. 5 maanden geleden) bij een besmetting als hoogrisicocontact  7 dagen niet op onze of een andere club mag vertoeven, en de volgende 3 dagen voortdurend met mondmasker. Spelers houden hun mondmasker niet op tijdens training of wedstrijd dus dat betekent dat zij 10 dagen niet mogen korfballen. In het geval van een hoogrisico contact mag je komen korfballen(als laag risico ingeschaald) als je geen symptomen hebt en een negatieve zelftest hebt afgelegd. In de kantine en de kleedkamer dient er wel een mondmasker gedragen te worden, dus thuis douchen is aangeraden.

 

Met hoopvolle en sportieve groeten,

Het bestuur

Opvolgen maatregelen:

Graag willen we, nu de besmettingen de pan uit swingen, er iedereen nog eens op attent maken om de richtlijnen goed op te volgen. Dit wil zeggen:

-QR-code laten scannen(en stempel krijgen)

-mondmasker dragen wanneer je je verplaatst

-handen ontsmetten of wassen(voor en na de training of wedstrijd)

-niet langer dan 15 min per ploeg(en met beperkt aantal personen) de kleedkamer gebruiken

-indien in quarantaine/isolatie of bij vertonen van symptomen of in afwachting van een testresultaat: thuis blijven

 

Bij vragen of opmerkingen hieromtrent mag je steeds Babs of Yannick Van Dyck contacteren.

 

Oproep hulp takken gesnoeide bomen opruimen:

Op donderdag 27/1, vrijdag 28/1, zaterdag 29/1 en zondag 30/1 komen ze onze bomen verder snoeien. Om dit vlot te laten gaan dienen alle takken onmiddellijk uit de weg geruimd te worden.

Als je één of meerdere dagen kan komen helpen, dan mag je dit laten weten aan Ann Verleene.

Vrijdag zouden er al 2 vrijwilligers zich aangemeld hebben, voor zaterdag doen we een warme oproep aan de ouders van de jeugd en zondag zouden (enkele) kernspelers zich mogelijk engageren. Dus je kan op elke dag nog mee een handje uit de mouwen komen steken!

 

Aanpassing planning kruisfinales en finales: zullen plaatsvinden op Kwik en Boeckenberg:

De KBKB liet ons volgende bericht:

Voor de finalewedstrijden gaan we aldus voor één van de volgende scenario’s:

 

1) indien alle competitiewedstrijden jeugd/senioren kunnen gespeeld worden vóór 12/3 zullen de ½ finale/finale en runner-up wedstrijden geprogrammeerd worden in Kwik Indoor en Boeckenberg Sportcenter tijdens de weekends 12/3 en 19/3.

 

2) indien competitiewedstrijden ingevolge corona-besmettingen/quarantaines uitgesteld moeten worden en pas na 12/3 gespeeld kunnen worden, zullen we in overleg de ½ finale/finale wedstrijden uitstellen tot ten laatste het weekend van 2 april.

 

3) indien  ingevolge corona-besmettingen/quarantaines de ½ finale en/of finale wedstrijden voor topleague senioren en jeugd niet kunnen geprogrammeerd worden, zal de eerst geklasseerde worden aangeduid als kampioen van België.

 

Het programmeren van runner-up wedstrijden staat los van de organisatie van ½ finale en finale wedstrijden van senioren en jeugd (dus indien de ½ finale/finale wedstrijden van jeugd/senioren niet kunnen doorgaan, zal er steeds getracht worden om de runner-up wedstrijden wel te organiseren met als laatst mogelijke datum het weekend van 2 april 2022).

 

Samengevat komt het er op neer om in noodscenario er rekening mee te houden dat de ½ finale, finale en runner-up wedstrijden kunnen gespeeld worden in de weekends (VR-ZO) van 12/3, 19/3, 26/3 en 2/4.

 

Van zodra er duidelijkheid is omtrent gelijk welke programmatie, zal deze zo snel mogelijk naar jullie gecommuniceerd worden.

 

Met gezonde en sportieve groeten,

Het bestuur

Helaas moeten we u tijdens deze feestdagen het trieste nieuws melden van het overlijden van onze geliefde Rosa (Cortebeeck), de moeder van Carina en Luc De Laet, grootmoeder van Dimi, Joeri en Matthijs. Ze was weduwe sinds 1992 en laat verschillende Kwik-spelers en supporters achter.

 

Onze geliefde Rosa stierf op 26 december jongstleden aan maagkanker op 82-jarige leeftijd. De huidige generatie kent ze als vurige fan van haar kleinkinderen, de iets ouderen weten dat ze voor Kwik vaak aan het naaien en breien ging. De haarscherpe analyses van de wedstrijdscores zullen we nooit vergeten. 

 

Ik liet me vertellen dat Rosa een zeer lieve en grappige grootmoeder was, wat we ons allemaal wel kunnen inbeelden. We onthouden haar mooie lach en positivisme. Ik vermoed dat menig speler en supporter haar in gedachten nog zullen horen roepen op haar kleinkinderen.

 

We wensen dan ook de nabestaanden, familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijden en hopen dat ze veel warmte vinden bij elkaar.

Vanaf het seizoen 2022-2023 zal onze kern geleid worden door Yannick Wauters.

Yannick maakte als speler en coach reeds meerdere jaren deel uit van onze club. Na een korte pauze zal hij vanaf volgend seizoen het beste uit onze kern proberen te halen. Op een later tijdstip zal nog gecommuniceerd worden welke hulptrainer Yannick zal bijstaan in dit avontuur.

 

Bo en Eddy blijven aan boord tot het einde van dit seizoen. Een seizoen waar we zowel op het veld alsook in de zaal zeer competitief aanwezig zijn.

Wij wensen Bo en Eddy alvast enorm hard te bedanken voor hun inzet en harde werk. De voorbije seizoenen waren zeker niet de gemakkelijkste vanwege het Covid-19 virus. Doch konden wij steeds rekenen op allebei om het beste uit de groep halen.

Wij wensen beide dan ook het allerbeste toe in hun verdere carrière.

Consilo Verzekeringen - Merksem

Fintro Bank Merksem

 

Apotheker Van den Dwey

Keurslagerij Buys

Lambrechtshoekenlaan 113
2170 Merksem

Opzoek naar een fitte en gezonde levensstijl?

 Voor voedingssupplementen:

(Kwik-leden krijgen 20% korting op voedingssupplement en/of training)

Binnenkort...
Recent News
Darts 11 juni en clubdag/kampioenenviering 25 juni
   Come darts with us! 
11/05/2022
Nieuwsbrief: enkele meldingen
Beste kwikkers,   hieronder kan u enkele meldingen terugvinden. Gelieve deze aandachtig door te lezen.   1)Drank op het kunstgrasveld: We merken de
29/04/2022
Update Cornet-actie Trooper!
22/04/2022
Ontwerp jij het nieuwe wedstrijdshirt(insturen ten laatste op 24/4)?
Beste leden,   Zoals verteld op onze JAV openen we een wedstrijd om het officiële wedstrijdshirt van onze club te ontwerpen. Het wedstrijdshirt zal
05/04/2022
Recycleren doen we samen
Recycleren doen we samen Steek mee de handen uit de mouwen en onze groene club wordtbeloond met de strafste kortingen!   Beste leden en sympathisante
14/04/2022
Birthdays
21/05
Lis VAN DE VELDE
22/05
LIANA COX
22/05
Gitte Muller
24/05
LIANA DE COSTER
24/05
LISA WANDJI SIDI TCHOGNA
26/05
SANDRA OOSTERLINCK
KWIK Twitter

Media

© 2019, website powered by Twizzit.com