Vanaf het seizoen 2022-2023 zal onze kern geleid worden door Yannick Wauters.

Yannick maakte als speler en coach reeds meerdere jaren deel uit van onze club. Na een korte pauze zal hij vanaf volgend seizoen het beste uit onze kern proberen te halen. Op een later tijdstip zal nog gecommuniceerd worden welke hulptrainer Yannick zal bijstaan in dit avontuur.

 

Bo en Eddy blijven aan boord tot het einde van dit seizoen. Een seizoen waar we zowel op het veld alsook in de zaal zeer competitief aanwezig zijn.

Wij wensen Bo en Eddy alvast enorm hard te bedanken voor hun inzet en harde werk. De voorbije seizoenen waren zeker niet de gemakkelijkste vanwege het Covid-19 virus. Doch konden wij steeds rekenen op allebei om het beste uit de groep halen.

Wij wensen beide dan ook het allerbeste toe in hun verdere carrière.

Beste Kwikkers,

 

We kunnen helaas de Nieuwjaarsreceptie die gepland stond op 7 januari niet laten doorgaan, door de maatregelen die nog gelden tot en met januari. Hierdoor zouden we maar met maximum 6 personen per tafel mogen zitten en zouden we onze dansbenen thuis moeten laten. Daarnaast zouden we dan leden moeten weigeren wegens een overvolle kantine, en dit willen we absoluut niet.

We zullen dit goed maken op de Jaarlijkse Algemene Vergadering op 4 maart, dus noteer alvast in je agenda!

 

Gegroet,

Het Bestuur

Dag Kwikkers,

 

na de succesvolle livestream van zaterdagavond (dank aan Ken Coekaerts) en de lekkere spaghetti van Noortje (dikke merci nog eens) gaan we voor de volgende thuiswedstrijd a.s. zaterdag 11/12 tegen Meeuwen opnieuw iets lekkers voorzien voor onze kwikkers (en ook voor de Meeuwen supporters uiteraard ;-)).

Luc Kerstens zal zijn lekkere chilli con carne voor ons nog eens klaarmaken. Prijs: 10 euro per persoon en inschrijven kan tot en met woensdagavond via hier of via het kwik mailadres: kwik@korfbal.be.

Steun onze club in deze moeilijke tijden en kom de wedstrijd in onze kantine mee bekijken op het groot scherm met een lekkere portie chilli con carne. De spelers kunnen dit ook bestellen en kan dan wederom na de wedstrijd of voor de wedstrijd opgegeten worden. Ook in de dag tijdens de jeugdwedstrijden zal Noortje de keuken open doen.

 

Tot zaterdag?!

Sint

We kregen bericht van de Goedheilige man dat hij het niet veilig vindt om zondag 5/12 in een overvolle kantine onze kinderen te voorzien van de verdiende cadeautjes en het nodige snoepgoed. We vroegen hem of het voor hem dan wel mogelijk was onder het afdak buiten indien het weer dit toelaat, en anders in de zaal met de deuren wagenwijd open. De Sint verwacht de brave kindjes van onze club tegen 10u en hij zal zeker voldoende tijd maken voor al onze kleine rakkers. Hij stuurde volgende woorden: “Ik en mijn Pieten kijken er weeral naar uit om die jolige bijtjes te zien op deze Corona-proof manier. Tot zondag!”

 

Als club verwelkomen wij wel de ouders in onze kantine om iets te drinken vanaf 9u30 aanstaande zondag. Als alle kinderen hun momentje hebben gekregen met de Heilige Man zullen ze zich nog tegoed kunnen doen aan overheerlijke poffertjes. Kleed jullie kinderen dus goed warm aan om onze Spaanse vrienden te verwelkomen. Tot zondag!

 

Maatregelen

Vanaf maandag 29/11 worden er geen toeschouwers meer toegelaten tijdens trainingen, oefenwedstrijden en wedstrijden in onze zaal. Iedereen die op de club komt moet zich dus laten scannen(Covid Safe Ticket) achter de toog of aan de inkomtafel.

Hieronder alle maatregelen opgesomd:

  • Sporttrainingen en wedstrijden mogen blijven doorgaan, ook indoor
  • Mondmasker voor iedereen vanaf 10 jaar behalve tijdens het sporten, zowel indoor als outdoor.
  • De aanwezigheid van publiek binnen is verboden. Een minderjarige tot en met 17 jaar kan wel vergezeld worden door twee meerderjarigen.
  • Alle aanwezigen vanaf 10 jaar (publiek, medewerkers, … ) moeten verplicht een mondmasker dragen en respecteren een afstand van 1,5 meter tussen elk gezelschap.
  • Kantines moeten verplicht sluiten om 23 uur.
  • Er mogen maximaal  6 personen aan een tafel (kinderen tot en met 12 jaar worden hierbij niet meegeteld), met uitzondering voor grotere huishoudens.
  • Je moet verplicht blijven zitten aan tafel behalve om zich naar toilet/kleedkamers of toog te verplaatsen.

Spaghetti zaterdag 4/12

Noortje zal aanstaande zaterdag van 17u tot 20u lekkere spaghetti maken voor alle hongerigen. Spelers kunnen zich dus ook inschrijven en misschien ook belangrijk: je steunt er onze club ook een stukje mee in deze barre tijden. Gelieve tijdig jouw portie(s) te reserveren rechtsreeks bij Noortje, onder de facebook-artikelen of via de Kwik-mail.

 

Livestream kern

Na overleg tussen verschillende clubs, zullen de wedstrijden van dit weekend via livestream te bekijken zijn. Wij zullen dit ook afspelen op het grote scherm in de kantine. Als je dus zeker wil zijn dat je niets van de wedstrijd mist kan je steeds met een koud of warm drankje in onze kantine mee komen volgen. We zullen de link voor de livestream ook kenbaar maken, zodat je wanneer je echt verhinderd bent(en bijvoorbeeld zoals de Sint en anderen in Spanje zit) toch mee kan volgen.

We doen wel een oproep: indien je kan komen kijken in de kantine en onze club een warm hart toedraagt, kom dan onze clubkas spijzen. Enkel samen zullen we er komen!

Wij zorgen voor de verluchting en de CO2-meter, zorgen jullie voor aangepaste kledij en de goeie sfeer?!

“Wijnen, wijnen, wijnen… !!!

 

Net zoals vorig jaar organiseren we een wijndegustatie met onze leverancier en tevens sponsor van onze club Wijnen Van Durme op 03/12/21 om 19u.

U kan deze avond proeven van verschillende wijnen die zijn samengesteld door de eigenaars Christine en Willy.

Zij staan u zeer graag te woord om een persoonlijk toelichting te geven bij deze wijnen.

 

Vervolgens zal door de club ook een kleine versnapering voorzien worden van kaas en brood voor de gezelligheid en om nog wat onderscheid te kunnen maken uit de verschillende wijnen.

Deze degustatie kan perfect dienen om uw wijnen te selecteren en aan te kopen voor de aankomende feestdagen of andere aangelegenheden. Tegelijkertijd zal u hierbij de club extra ondersteunen, want de sponsor staat een deel van zijn omzet af aan Kwik KC!!! Alles wordt gratis voorzien dus vragen we u wel vriendelijk om hier niet van te profiteren om enkel te komen degusteren en te “happen” zonder een bestelling te plaatsen. Indien wel, zullen wij genoodzaakt zijn een kleine bijdrage te vragen van € 3. Ook hier zal alles gebeuren conform de op dat moment geldende Corona-maatregelen opgelegd vanuit de overheid. U moet sowieso een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen om u toegang te kunnen verschaffen!

 

Om een overzicht te krijgen over het aantal aanwezigen en de juiste voorzieningen te kunnen treffen, vragen wij u om op voorhand in te schrijven via volgende link :

https://app.twizzit.com/v2/public/form/595ab40b4ce8396c8cd07ecde52a16a2

 

 

Er wordt gevraagd bij bestellingen om rechtstreeks ter plaatse te betalen – cash of bancontact – bij Willy of Christine.

Voor de ophalingen van de wijnen kan u die avond de keuze maken om deze zelf te gaan halen bij Wijnen Van Durme (Ryenlanddreef 30, 2170 Merksem) of bij ons op de club op een welbepaalde datum.  

 

Ik zou zeggen… inschrijven maar! “

Beste leden, supporters en bezoekers,

 

Naar aanleiding van de update van het Overlegcomité willen we jullie nog even de regels verduidelijken die vanaf zaterdag ingaan op onze club.

 

Toegang zaal:

Elke supporter dient het Covid Safe Ticket te laten scannen én gedurende de ganse periode van betreding van het sportcomplex het mond-neus-masker te dragen. Gelieve de volle 100% medewerking te verlenen zodat we het extra werk kunnen uitvoeren en niet nog extra moeten investeren in het berispen van het niet/foutief dragen van het mond-neus-masker.

 

Toegang kantine:

Vanaf dat u de inkomhal betreedt dient u een mond-neus-masker te dragen. U mag dit enkel afzetten wanneer u aan een tafel gaat zitten. Gelieve ook, in de mate van het mogelijke, afstand te bewaren en de hygiënemaatregelen na te leven. Wij zorgen dan weer voor de nodige verluchting.

 

Samen doen we er alles aan om te kunnen blijven genieten van onze sport, te kunnen supporteren en consumeren!

 

Met sportieve groeten,

Het Bestuur

Hoi kwikkers,

 

de bestelde vlaaien kunnen morgen(woensdag 17/11) tussen 18u en 19u30 opgehaald worden op Kwik.

 

Laat ze smaken!

 

groeten,

Het Jeugdbestuur

Aan de toogvrijwilligers:

 

Binnenkort zullen jullie een blokje van 4 uur toog doen tijdens de zaalcompetitie.

 

Omwille van de verstrengde covidmaatregelen is er weeral wat extra werk bijgekomen spijtig genoeg.

Zo zullen we als toogpersoneel ook mee moeten zien dat iedereen een stempel of bandje heeft en daardoor ook effectief covid safe getest is en aanwezig mag zijn in de kantine.

Bedoeling is dat de scanning gebeurt aan de inkomtafel van de zaal maar misschien dat er enkelingen tussen de mazen van het net zullen glippen.

 

Indien bepaalde personen nog geen stempel of bandje hebben zouden wij u willen vragen om deze personen te scannen op het Covid Safe Ticket en hen een stempeltje te geven

Er ligt achter de toog een gsm met de covid safe app op zodat u deze kan gebruiken om de bezoekers te scannen (op deze manier hoeft u uw eigen gsm niet te gebruiken).

Er zal ook een stempel + stempelkussen beschikbaar zijn uiteraard.

 

Onze excuses voor de extra last maar dit is buiten onze wil om.

 

Als u nog vragen hebt hierover mag u altijd contact opnemen met de toogverantwoordelijke van uw week.

 

Met sportieve groeten,

 

Bestuur Kon Kwik KC

Beste kwikkers en bezoekers van onze club,

 

Vanaf heden is zowel onze kantine als onze zaal Covid Safe. Dit wil zeggen dat u enkel de kantine en de sporthal kan betreden wanneer u een Covid Safe Ticket kan voorleggen(via de app of op papier).

Onze kantine dient dezelfde richtlijnen te volgen als de horeca, hier kunnen we helaas niet onderuit.

We willen daarnaast dat onze supporters zich comfortabel en veilig voelen en dat ze ten volle de spelers kunnen aanmoedigen, waarbij we dus niet kiezen om jullie het mondmasker te laten dragen in de sporthal.

De enige moment dat je je mondmasker nog dient te dragen, is tot wanneer je jouw document of app hebt laten scannen.

 

Hoe zal dit praktisch verlopen?

Bij wedstrijden waarbij er inkom gevraagd wordt:

Er zullen vrijwilligers aan de kassa zitten die je zullen scannen. Indien jouw QR-code niet rood oplicht zal je een bandje krijgen voor de desbetreffende wedstrijd(en). Je zal met dit bandje dan overal vrij kunnen rondlopen. Koop je enkel een ticket voor de jeugd, zal je nog steeds een ander bandje moeten kopen om de kern te zien(dagticket).

 

Bij wedstrijden waarbij er geen inkom gevraagd wordt of wanneer er nog niemand aan de kassa zit:

De toogmedewerkers zullen jouw app of document scannen, waarna je een stempel zal krijgen indien uw QR-code niet rood oplicht.

 

Indien u enkel iets komt drinken:

U meldt dit bij de kassa in de sporthal en krijgt daar een stempel. Als de kassa niet bemand is zal een toogmedewerker u scannen en kan u ook iets bestellen.

 

Opgelet!

Wanneer de vrijwilligers of toogmedewerkers merken dat u geen bandje of stempel kan voorleggen, zal u gevraagd worden om onmiddellijk te scannen. Indien u dit niet wenst te doen mogen wij u de toegang tot de kantine en sporthal ontzeggen. Indien uw QR-code toch rood oplicht zal u ook gevraagd worden om de site te verlaten.

 

Wat als u zich niet heeft laten vaccineren?

U kan met een negatief resultaat op een PCR-test van niet ouder dan 48u de kantine en sporthal betreden.

 

Oproep aan ouders, toog- en kassamedewerkers:

Breng uw smartphone en oplader mee, installeer de app “covidscan.be” en wij zorgen voor de verlengkabels voor wanneer je smartphone hard moet werken en de batterij snel plat is

Prijsuitreiking wandelrally:

op zondag 31 oktober zal de prijstuitreking van onze wandelrally plaatsvinden.

We zullen er een gezellige middag van maken met kans tot verorberen van koude en warme tapaschoteltjes.

 

De deuren zullen openen om 11u, vermits de kern een oefenwedstrijd speelt, en de uitreiking zelf zal rond 11u30 plaatsvinden. Inschrijven hoeft niet.

 

Er hebben meer dan 90 personen deze rally gedaan, dus het zal een gezellige bedoening worden ;)

 

Tot zondag!!!

 

Met feestelijke groeten,

Het feestteam

Latest News
NIEUWE SPONSOR: Carrosserie Mark - ABS Carrosserie
08/06/2022
Darts 11 juni en clubdag/kampioenenviering 25 juni
11/05/2022
Nieuwsbrief: enkele meldingen
29/04/2022
Update Cornet-actie Trooper!
22/04/2022
Ontwerp jij het nieuwe wedstrijdshirt(insturen ten laatste op 24/4)?
05/04/2022
Recycleren doen we samen
14/04/2022
Paasbrunch: ten laatste woensdag 13/4 inschrijven!
17/03/2022
Guess who's back?
23/03/2022
Frietjes!
10/03/2022
Tickets kruisfinales en oproep kleingeld
08/03/2022

Consilo Verzekeringen - Merksem

Fintro Bank Merksem

 

Apotheker Van den Dwey

Keurslagerij Buys

Lambrechtshoekenlaan 113
2170 Merksem

Opzoek naar een fitte en gezonde levensstijl?

 Voor voedingssupplementen:

(Kwik-leden krijgen 20% korting op voedingssupplement en/of training)

Binnenkort...
Recent News
NIEUWE SPONSOR: Carrosserie Mark - ABS Carrosserie
08/06/2022
Darts 11 juni en clubdag/kampioenenviering 25 juni
   Come darts with us! 
11/05/2022
Nieuwsbrief: enkele meldingen
Beste kwikkers,   hieronder kan u enkele meldingen terugvinden. Gelieve deze aandachtig door te lezen.   1)Drank op het kunstgrasveld: We merken de
29/04/2022
Update Cornet-actie Trooper!
22/04/2022
Ontwerp jij het nieuwe wedstrijdshirt(insturen ten laatste op 24/4)?
Beste leden,   Zoals verteld op onze JAV openen we een wedstrijd om het officiële wedstrijdshirt van onze club te ontwerpen. Het wedstrijdshirt zal
05/04/2022
Birthdays
20/08
BEN WOUTERS
20/08
LENN VERBELEN
21/08
Jayden De Rop
21/08
JAN SOLLIE
24/08
TIA VERBEECK
24/08
Jarne STESSENS
25/08
RIK VAN LEEUWEN
25/08
Noah De Rop
KWIK Twitter

Media

© 2019, website powered by Twizzit.com