Nieuws

OP DE AGENDA

OVER ONZE CLUB

Korfbalvereniging Kon. Kwik KC is een club waar leden zich betrokken en thuis voelen. Een club waar korfbal het verbindende element is. Kon. Kwik KC is daarom meer dan een sportclub waar je alleen komt trainen en competitie kan spelen. Het is een club waar je vrienden maakt en waar je je in een prettige sfeer kan inspannen, maar ook ontspannen.

De doelstelling van Kon. Kwik KC is om voorwaarden te creëren waardoor onze spelers in de beste omstandigheden aan korfbal kunnen doen. Wij willen onze spelers naast het korfbal, ook een omgeving bieden waarbij samenhorigheid, teamwork & sociaal engagement sterk centraal staan. Respect voor de medespelers en de tegenspelers wordt al vanaf de jeugd hoog in het vaandel gedragen.

Er wordt ernstig zorg besteed aan de sportieve opleiding van al onze spelers. Deze voorziet onze club op maat van elke speler en dit per jeugdcategorie (reguliere trainingen), maar ook individueel (bijtrainingen). De Kwik jeugdtrainers worden continue opgeleid en begeleid. Deelname aan opleidingen en "clinics" worden sterk gestimueerd en de trainingen worden in samenspraak met de jeugdcoördinator geëvalueerd.

Joeri Isenborghs - Voorzitter

© website powered by Twizzit.com