Beste Kwikkers, 

Ondertussen is het einde van het korfbalseizoen genaderd, maar zijn we ook volop bezig voor het volgende seizoen voor te bereiden. 

We zijn dan ook verheugd dat we jullie voor het nieuwe seizoen reeds een nieuwe sponsor mogen voorstellen: Carrosserie Mark - ABS Carrosserie !
 
Zij zijn gelegen in de Glasstraat 41 (naast wat we in de volksmond noemen "Brug van den Azijn") te Merksem. Zij zijn een onafhankelijke garage die alle merken van auto's uw herstelling kan uitvoeren ongeacht het model, bouwjaar,... . Het is een erkend hersteller van verschillende maatschappijen. Ze werken zowel met nieuwe officiële merkonderdelen als met imitatieonderdelen voor klanten die de kosten wensen te drukken. Dit wordt steeds volgens de richtlijnen van de fabrikant uitgevoerd en met behoud van de fabrieksgarantie.
 
Bovendien zijn ze gespecialiseerd in autolakken. Via hun kleurlabo kunnen zij alle kleurcombinaties per automerk aanbieden en indien er twijfel bestaat wordt de kleur gemeten met een professioneel toestel.
 
Tevens hebben zij ook een goede samenwerking met onze hoofdsponsor Consilo-Fintro waardoor ook ieder van u zijn voordeel kan halen bij een eventueel schadegeval met uw auto. Je auto laten herstellen bij een erkende garage en verzekerd zijn bij Consilo en uw bankzaken laten beheren door Fintro zijn niet twee maar drie vliegen in één klap!! 

Carrosserie Mark - ABS Carrosserie worden sponsor voor het komende seizoen waarvan hun reclamebord zal te zien zijn langs de lijn. 

Met deze samenwerking trachten we wederom een Merksems bedrijf te ondersteunen!
 
Met sportieve groeten, 
Bestuur Kon. Kwik K.C