12/03/2020
David Van den Bosch

Bericht ter attentie van alle korfbalclubs, -spelers en -sympathisanten.

Na overleg met gemeentebestuur van Beveren werd, ingevolge de dreiging van het uitbreiden van het coronavirus, beslist om de finaleweekenden af te gelasten. Tevens worden ook alle inhaalwedstrijden en geplande competitiewedstrijden van dit en volgend weekend afgelast.

Deze beslissing is weloverwogen in het kader van de volksgezondheid waarbij het sportieve jammer genoeg niet kan primeren.

We raden de clubs aan om alle trainingen en sociale activiteiten de komende 2 weken ook op te schorten.

De Raad van Bestuur beslist aldus eveneens de zaalcompetitie af te sluiten na 14 competitiespeeldagen.  Dit heeft als gevolg dat de eerst geklasseerde kampioen en de laatst geklasseerde degradant zijn.  De runner up wedstrijden worden ook niet gespeeld, waardoor die clubs in hun reeks blijven volgend seizoen.

Laat ons allen beseffen dat dit besluiten zijn ingevolge een groot geval van overmacht.  En laat ons hopen door deze maatregelen te treffen dat we mee de uitbreiding van Corona kunnen indijken en dat we met een gerust gemoed onze veldcompetitie kunnen aanvatten en afronden.

Update hervatten trainingen
Beste leden,   Zoals velen, zo niet iedereen, hebben gelezen/gehoord worden vanaf maandag 18/05/2020 terug groepstrainingen toegelaten tot 20 persone
18/05/2020
Update steun Café Courage (frisdrank nu ook mogelijk!)
Hallo iedereen,   Onze actie via Café Courage liep alvast zeer belovend en we hebben reeds een mooi bedrag bij elkaar verzameld, waarvoor wij jullie
14/05/2020
Wafelslag KWIK tot en met vrijdag 22 mei!!!
Tijd voor eens wat positief nieuws tijdens deze lockdown periode! De innerlijke mens mag ook wel eens verzorgd worden en hoe beter dat te doen dan met
01/05/2020
Steun Kwik met Café Courage en krijg er pintjes voor in de plaats!
Beste Leden,   Hopelijk is iedereen nog gezond en wel tijdens deze zeer speciale tijden! De lockdown in België zal nog lange tijd aanslepen en voor
27/04/2020
Update Corona 03/04
Beste leden,   Met pijn in het hart dienen we jullie mede te delen dat het korfbalseizoen er officieel op zit. De veldcompetitie zal niet meer worden