David Van den Bosch

Bericht ter attentie van alle korfbalclubs, -spelers en -sympathisanten.

Na overleg met gemeentebestuur van Beveren werd, ingevolge de dreiging van het uitbreiden van het coronavirus, beslist om de finaleweekenden af te gelasten. Tevens worden ook alle inhaalwedstrijden en geplande competitiewedstrijden van dit en volgend weekend afgelast.

Deze beslissing is weloverwogen in het kader van de volksgezondheid waarbij het sportieve jammer genoeg niet kan primeren.

We raden de clubs aan om alle trainingen en sociale activiteiten de komende 2 weken ook op te schorten.

De Raad van Bestuur beslist aldus eveneens de zaalcompetitie af te sluiten na 14 competitiespeeldagen.  Dit heeft als gevolg dat de eerst geklasseerde kampioen en de laatst geklasseerde degradant zijn.  De runner up wedstrijden worden ook niet gespeeld, waardoor die clubs in hun reeks blijven volgend seizoen.

Laat ons allen beseffen dat dit besluiten zijn ingevolge een groot geval van overmacht.  En laat ons hopen door deze maatregelen te treffen dat we mee de uitbreiding van Corona kunnen indijken en dat we met een gerust gemoed onze veldcompetitie kunnen aanvatten en afronden.

Geen trainingen tot 23/3 en clubhuis dicht
Beste Kwikkers,   de raad van bestuur besliste zonet dat de trainingen afgelast worden tot 23/3. Deze maatregel treffen we om de verdere verspreiding
Wedstrijden afgelast - Kwik A blijft in topleague - U16 blijft op plaats 3
Bericht namens de Raad van Bestuur betreffende de impact van het Corano Covid 19 virus 12/03/2020 David Van den Bosch   Bericht ter attentie va
12/03/2020
Wie wordt ons Bieke tijdens de halve finale U16?
Vermits ons gekende Bieke volgende week zaterdag 14/3 op het veld moet staan, zoeken we een enthousiaste vervanger.   Heb je altijd al eens ongegenee
06/03/2020
QUIZ zaterdag 2 mei
Op 2 mei organiseert onze kern wederom een fantastische quiz!   Wees er snel bij, want er kunnen maar 20 ploegen deelnemen.   Verdere info terug te