Nieuws

OP DE AGENDA

OVER ONZE CLUB

Kon. KWIK K.C. is een traditieclub, die al jaren een gevestigde waarde is in de korfbalwereld. Wij zijn een vereniging die enerzijds sportieve topprestaties nastreeft, maar waar anderzijds het familiale karakter een belangrijke troef is en blijft.

Zo zijn onze kernploegen al jaren een vaste waarde in de Topleague (hoogste reeks in het Belgisch korfbal) en vind je onze jeugdploegen steevast in de A-reeks. We hechten dan ook veel belang aan een goede jeugdopleiding, waarbij we beroep doen op gediplomeerde trainers, van binnen en buiten onze club. Een eigen sportinfrastructuur, met kunstgrasvelden, een sporthal en bijhorende kleedkamers en kantine, onderstreept onze sportieve ambities om steeds bij de top te behoren. 

Toch blijft Kwik een warme club waar het leuk vertoeven is en waar de gezelligheid nooit ver weg is. Iedere spelersgroep vormt een hechte groep, waar ook nieuwe spelers en leden snel omarmd worden. Vaak merken we dat onze (jeugd)spelers ook buiten onze club nog samen optrekken. Mede dankzij extra-sportieve clubactiviteiten, vormen we één grote Kwik-familie, van jong tot oud, spelers, ouders, supporters, …

Het leven is natuurlijk ook meer dan de sportieve prestaties alleen. Door in groep te werken, dragen wij actief bij tot de persoonlijke ontwikkeling van onze jeugdige spelers. Wij besteden aandacht aan waarden zoals: respect, samenhorigheid, teamgeest, sociaal engagement, ambitie, etc. zodat zij kunnen uitgroeien tot mooie, sociale, zelfbewuste jong-volwassenen. Niet iedereen streeft dezelfde sportieve doelen na en ook daar is bij ons voldoende ruimte voor. 

Als club willen wij dan ook bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van iedere speler, op zijn/haar niveau en met zijn/haar ambitie.

Wij kijken er alvast naar uit je te mogen verwelkomen op onze terreinen.

Marc Bellaert
Voorzitter Kon. Kwik KC

© website powered by Twizzit.com