Beste supporters, familie, spelers en sympathisanten, 
 
Tijdens de Algemene Vergadering van 2023 dit jaar heeft onze huidige voorzitter, Joeri Isenborghs, aangegeven dat dit seizoen zijn laatste zou zijn als hoofd van onze mooie club. Joeri nam een aantal jaar geleden de fakkel over en heeft zijn taak altijd met veel inzet uitgevoerd, ondanks de vele tegenslagen de afgelopen jaren.
 
Sindsdien werd er veel gespeculeerd over een potentiële opvolger. De vraag 'wie wilt dit doen?' werd dan ook meermaals gesteld. Het voorzitterschap is niet voor iedereen weggelegd, dat weten we allemaal. Maar we zijn dan ook heel blij te mogen meedelen dat vanaf 01/07/23, Marc Bellaert het voorzitterschap van Kon. KWIK K.C. op zich zal nemen. We wensen hem alvast veel succes en geloven dan ook dat hij, samen met het bestuur, onze club verder naar dat hoge niveau zal kunnen tillen. 
 
Om Joeri gepast te bedanken, spraken we afgelopen clubdag een dankwoord voor hem uit. Joeri nogmaals een dikke merci voor al het harde werk. Het werd je niet gemakkelijk gemaakt, maar opgeven heb je niet gedaan! THANKS CAP! 
 
Voor diegene die er afgelopen zaterdag niet waren, het dankwoord kan je hier nog eens lezen.