Beste Kwikkers, 

Ondertussen zit het huidige korfbalseizoen er alvast op en zetten we morgen allemaal samen onze kampioenen nogmaals in de bloemetjes. Echter hebben we alvast een nieuwtje om het nieuwe seizoen mee in te gaan! 

We zijn dan ook verheugd dat we jullie voor het nieuwe seizoen reeds een nieuwe sponsor mogen voorstellen: XTR SHOP. 
 
Ze stellen zichzelf dan ook graag even voor: 
Wij zijn verheugd om jullie te ondersteunen als sponsor. Als fietswinkel bieden wij een uitgebreid assortiment aan fietsen, accessoires en diensten.

Bij onze winkel vind je een ruime selectie van gewone en elektrische fietsen van gerenommeerde merken zoals Bergamont, Sparta, Batavus, i:SY, Gazelle, Victoria, Granville, Corratec en Merida. We hebben ook sportieve fietsen van Bergamont, Merida en J.Guillem voor enthousiaste fietsers. Daarnaast bieden we speciale kinderfietsen van Frog, Woom en Bow, die lichtgewicht en volledig aangepast zijn aan de behoeften van jonge fietsers.

Ons ervaren team van monteurs staat klaar om alle fietsreparaties en onderhoud uit te voeren in ons atelier. Of het nu gaat om gewone fietsen of elektrische fietsen, we zorgen ervoor dat jouw fiets in topconditie blijft. In gevallen waarin specifieke elektrische fietsen specialistische aandacht vereisen, verwijzen we je graag door naar gespecialiseerde serviceproviders. Bovendien bieden we fietslease aan via verschillende partners, waaronder KBC Lease, B2Bike, O2O, Lease a Bike en Cyclis. Met fietslease kun je genieten van een nieuwe fiets tegen aantrekkelijke voorwaarden en flexibele betalingsopties.

Wij kijken ernaar uit om samen met de Koninklijke Kwik Korfbalclub te groeien en een actieve bijdrage te leveren aan jullie succes op en naast het korfbalveld. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al jouw fietsbehoeften.
 
Veel plezier en succes in het korfbalseizoen!
 
XTR SHOP wordt sponsor voor het komende seizoen, waardoor hun reclamebord te zien zal zijn langs de lijn. Meer informatie vind je alvast op hun website: Fietsenwinkel XTR-shop.

Met deze samenwerking zetten we alweer een stap in de goede richting voor de toekomst!
 
Met sportieve groeten,
Bestuur Kon. Kwik KC