WAT?

Onze bewegingsschool is in het leven geroepen om de allerkleinsten (3 tot 5 jaar) een eerste kennismaking te geven met sport en beweging. De nadruk ligt vooral op bewegen in allerlei vormen en dit uiteraard op een leuke manier. Afhankelijk van het aantal kindjes zullen er 1 of meerdere begeleiders aanwezig zijn.

De bedoeling is over het algemeen dat de kinderen hun motorische vaardigheden kunnen ontdekken/ontwikkelen.

WANNEER?

Op zaterdagochtend tussen 10u en 11u buiten op onze kunstgrasvelden of bij slecht weer (winterperiode) in onze eigen sportzaal. De sessies lopen van september tot juni. Tijdens schoolvakanties zijn er geen sessies. Data worden meestal doorgegeven door de trainer/begeleider.

Inschrijvingen/registratie?

Momenteel werken we niet met inschrijvingen, maar kan je gewoon op zaterdag langskomen. Wij zullen dan verder het nodige voor je doen. Wens je hier wat meer informatie over? Dan kan je steeds naar kwik@korfbal.be mailen. 

AFSPRAKEN?

  • Steeds sportschoenen voorzien voor zowel buiten of binnen aangezien bij slecht weer kan besloten worden om de training in onze sportzaal te laten doorgaan.
  • Graag STIPT op tijd komen: om 10u begint de training.
  • Voor de kindjes die enkele keren zijn langsgekomen, graag bij afwezigheid telkens op voorhand melden zodoende de trainer hier rekening mee kan houden met het aantal aanwezigen. 

PRIJS?

  • €75 per seizoen.

In dit bedrag zit ook een t-shirt + drinkfles van de club inbegrepen. 

Na de bewegingsschool… eerste kennismaking met korfbal?
Indien jouw kind 5 jaar is geworden, kan hij of zij steeds eens kennismaken met onze sport korfbal, om te zien of ze eventueel de overstap willen maken naar onze U7. Meer info hierover kan je vragen aan de begeleider of via kwik@korfbal.be.