Eerstdaags zullen voor het eerst de facturen voor het lidgeld 2017-2018 worden verstuurd via TWIZZIT naar alle leden. Via deze nieuwe weg werden de lidgelden en eventuele kortingen reeds per gezin (gezinsleden die gedomicilieerd zijn op hetzelfde adres) berekend.

Mogen we jullie allen vragen deze na te kijken en eventuele fouten te melden aan onze penningmeester: ingrid.devriendt@kwik-korfbal.be, onze secretaris: ingrid.roosenboom@kwik-korfbal.be en het TWIZZIT-team: joeri.isenborghs@kwik-korfbal.beyannick.vandyck@kwik-korfbal.be en ken.coekaerts@kwik-korfbal.be .

Indien u geen factuur ontvangen heeft via mail tegen het einde van deze week, graag eveneens bovenstaande personen hiervan op de hoogte stellen.

Meer info mbt de lidgelden kan u hieronder terugvinden.

Beste Supporters!

Afgelopen Zondag 21/5 ging Scaldis voor de bijl in de halve finale.
Nu Zondag 28/5 is het BEE day voor onze eerste ploeg: KON.KWIK.K.C - Floriant

Na 36 jaar hebben we de mogelijkheid om de veldtitel nog eens naar Kwik te halen.
DIT willen jullie toch NIET missen?

Daarom willen we een OPROEP doen:
IEDEREEN(mama'-papa'-kid's-bomma's-bompa's-neven-nichten-vrienden-vriendinnen-kenissen-familie....zelfs jullie huisdieren!) jullie worden verwacht om onze 1st ploeg mee naar de titel te roepen!

Planning BEE day!
  • Kantine zal open gaan om 11u!(sminken-stemmen smeren en voorzingen!) met happy hour 3 voor de prijs van 2!
  • Om 13u stipt gaat de kantine toe en verzamelen we op de parking.
  • Om 13u15 vertrek in groep naar tram 3 (vergeet jullie tramkaarten/abonnementen niet!) de tram vertrekt om 13u39!!
  • 15u30 aanvang van MATCH VAN HET JAAR!!!
  • Na de match (hopelijk) met DEN BEKER terug naar onze kantine met de tram voor HET FEESTJE VAN HET JAAR!

Ps: EERSTE VAT IS VAN HET BESTUUR!

KOMAAN BIEKES!!
WIJ REKENEN OP JULLIE!!!!!

een fiere supporter

Beelden van de gespeelde kruisfinale (met dank aan Sportbeat):

Sinds de Jaarlijks Algemene Vergadering beschikken alle leden over een persoonlijk KWIK – TWIZZIT account.

Deze account kan u online raadplegen via onze website of volgende link: http://login.twizzit.com/ .

Na een historisch zaalseizoen voor onze club waarbij we reeds 4 nationale titels (U12, U16, U19 en Reserven) op het palmares mochten schrijven, werd er afgelopen weekend verder geschiedenis geschreven in onze clubhistorie.

bron: Gazet van Antwerpen - editie metropool 22/05/2017

Bij deze nodigen wij u uit voor het bijwonen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Kon. Kwik K.C.

Deze gaat door op de maatschappelijke zetel, Fortsteenweg 111 te 2170 Merksem, op 6 mei 2017 om 19:30 uur.

23 april   vanaf 17.00 uur

Ten voordele van onze Jeugd 3 daagse aan zee

Kinderen tot 12 jaar     8 euro

Volwassenen                 10 euro

Inschrijven op de lijst in de kantine of

Christel.gerardts@pandora.be

De U19 reekswinnaar Kwik KC mag zich nu ook Belgisch zaalkampioen 2016-2017 noemen. In de finale moest Boekenberg de wet van de sterkste erkennen: 17 – 12.

Waar bij Boekenberg niemand lekker in de wedstrijd zat, was aan de andere kant Alec Verlinde & co onhoudbaar. Mochten we de kansen, die redelijk wat aanwezig waren, in de eerste helft afgewerkt hebben had de 2de helft niet meer dan een formaliteit geweest. De scheids was bij momenten ook niet echt bij de les. Zo zag ik zeker 4 strafworpen in de eerst helft niet gefloten. Boekenberg moest super-sub Maline inbrengen die het uitstekend heeft gedaan en de meubelen als het ware gered heeft voor de Panters.

Met een volle lading Geel Zwarte aan de ene kant, en de Boekenberg-supporters daar precies tegenover was de sfeer in de Herentals duidelijk aanwezig.

U16 verlengt zaaltittel in een wedstrijd, die nooit echt een wedstrijd werd. AKC rekende op hun 2 spitsen en dat is te weinig ten opzichte van een sterk collectief geheel zoals de U16 van Kwik. Heel de zaalcompetitie heeft deze ploeg gedomineerd. 14 wedstrijden - 28 punten met een doelgemiddelde waar je van duizelt.

In dit soort wedstrijden wordt nooit spectaculair en mooi korfbal verwacht en al zeker niet bij de jeugd. Zenuwen en stress spelen een bepalende rol in de kolkende en vernieuwde Sporthal van Herentals.

U12 kroont zicht bij eerste deelname in Herentals tot zaalkampioen nadat ze Temse in een sterke slotfase bedwingen.

Temse is in de U12 en U14 reeksen een graag geziene gast in Herentals. Al jaren draaien ze bij de allerkleinste mee aan de top en zijn dan ook niet weg te denken tijdens de zaalfinales. Ook in de beginfase van deze finale maakten ze hun favorietenrol waar met dynamisme korfbal waar vooral te zien is hoe knap er gewerkt wordt bij Temse.

In de reguliere competitie hadden we al kunnen winnen van dit Temse maar konden we tijdens onze eerste finale ook de druk aan? Dat was de vraag.

25/10/2017 18:30-22:30
Initiatorcursus Korfbal
28/10/2017 09:00-13:00
Initiatorcursus Korfbal
28/10/2017 12:00-13:00
Kwik U12 - Spartacus
28/10/2017 14:00-16:00
KWIK U19 A - SKF A1
29/10/2017 13:30-15:00
AKC res - Putse res
29/10/2017 15:30-17:00
AKC 1 - Putse 1
Mosselsouper 11/11
Onze kern organiseert: de Mosselsouper! Deze zal plaatsvinden op 11/11, maar lees hieronder meer daarover.
09/10/2017
Kwik in de pers (bron: GVA editie Metropool)
12/10/2017
Vol au vent met frietjes op zondag 17/9