Voor september tot en met juni zijn we nog dringend op zoek naar mensen die op maandagavond van 18u tot 23u(of een stuk daarvan) de toog kunnen/willen bemannen. Je moet dit uiteraard niet elke maandag doen, met een keertje in de maand zijn we reeds tevreden, maar meer mag natuurlijk ;)

 

Je kan je opgeven via yannick.vandyck@kwik-korfbal.be en deze zorgt ervoor dat het ingepland wordt.

 

Alvast bedankt voor de helpende handen en om onze club mee draaiende te houden!

 

 

Wat?

Onze bewegingsschool is in het leven geroepen om de allerkleinsten (3 tot 5 jaar) een eerste kennismaking te geven met sport en beweging. De nadruk ligt vooral op bewegen in allerlei vormen en dit uiteraard op een leuke manier. Afhankelijk van het aantal kindjes zullen er 1 of meerdere begeleiders aanwezig zijn.

De bedoeling is over het algemeen dat de kinderen hun motorische vaardigheden kunnen ontdekken/ontwikkelen.

Wanneer?

Op zaterdagochtend tussen 10u en 11u buiten op onze kunstgrasvelden of bij slecht weer (winterperiode) in onze eigen sportzaal. De sessies lopen van september tot juni. Tijdens schoolvakanties zijn er geen sessies. Data worden meestal doorgegeven door de trainer/begeleider.

Inschrijvingen/registratie?

Momenteel werken we niet met inschrijvingen, maar kan je gewoon op zaterdag langskomen. Wij zullen dan verder het nodige voor je doen. Wens je hier wat meer informatie over? Dan kan je steeds naar kwik@korfbal.be mailen. 

Afspraken?

  • Steeds sportschoenen voorzien voor zowel buiten of binnen aangezien bij slecht weer kan besloten worden om de training in onze sportzaal te laten doorgaan.
  • Graag STIPT op tijd komen: om 10u begint de training.
  • Voor de kindjes die enkele keren zijn langsgekomen, graag bij afwezigheid telkens op voorhand melden zodoende de trainer hier rekening mee kan houden met het aantal aanwezigen. 

Prijs?

  • €3 per keer
  • €25 voor een 10-beurtenkaart
 

Van 16 tot en met 20 augustus gaat onze sportweek door, ditmaal in samenwerking met Sporting A. Het zal een omnisport-kamp zijn met allerlei spelletjes en sporten, waaronder korfbal uiteraard! We zorgen voor ervaren en enthousiaste monitors, dan zorgen jullie voor het goede weer ;)

 

Er kon reeds ingeschreven worden door niet kwik-leden, zo kunnen we ons niet-korfballers laten kennismaken met onze club en sport en hopelijk zo enkele nieuwe enthousiaste leden verwelkomen.

 

Inschrijven kan via onderstaande link als je tussen de 6 en 12 jaar oud bent. Indien je 13 tot en met 17 jaar oud bent dan mag je mailen en zorgen we voor een aparte sport/korfbalweek voor deze groep(naar yannick.vandyck@kwik-korfbal.be)

https://sport.antwerpen.be/sportweken/activiteit/SW21K3W735

 

Je kan nog inschrijven tot 25/7, dus wees er snel bij!

 

Indien je zelf graag als monitor(16+) één of meerdere dagen ons team komt versterken, dan mag je ook steeds mailen naar yannick.vandyck@kwik-korfbal.be

We vernamen dat Marcel Dassen plotseling overleden is op zondag 20 juni jongstleden, na een val in zijn woning. 

Hij was jarenlang lid van Kwik, zowel als speler, lid van bestuur en trainer. Marcel was ook secretaris van de Koninklijke Belgische Korfbalbond.
 
Wij wensen de familie veel sterkte bij dit smartelijk verlies.

 

 

Vind je alleen naar onze Duivels kijken wat saai? Kom dan zaterdag 12/6 vanaf 20u hen aanmoedigen in de kantine!!!

 

Yves Hulin zal de kantine openen en sluiten en wil zelfs geld op jullie kaarten zetten, enkel zal je onderling de service mogen/moeten regelen.

 

We willen er wel op drukken dat de afstandsregels en per 4 aan een tafel zitten op afstand nog steeds verplicht is. Ook mondmaskers blijven op, tenzij je zit en consumeert. We kunnen op deze manier wel een kleine 50 kwikkers en sympathisanten blij maken, dat is ook al niet slecht, toch?

 

Tot zaterdag op onze geel-zwart-rode club ;)

 

 

 

Het bestuur en de Sportieve Cel zijn verheugd met de komst van Dennis en heten hem dan ook hartelijk welkom! Voor velen is hij geen onbekende, maar laten we hem toch even voorstellen.

 

Dennis is als jonge korfballer gestart bij Catba, waar hij in de toenmalige U19 enkele kampioenschappen behaalde. Nadien heeft hij de overstap naar Deetos(NL) gemaakt waar hij 4 jaar in de selectie speelde. Tijdens deze periode maakte hij deel uit van de nationale U19 en U23. Hij maakte 3 jaar geleden de overstap naar AKC, waar hij naar eigen zeggen een leuke tijd heeft gehad.

 

Hij kiest nu voor Kwik om zijn sportieve ambities verder waar te maken en verwacht dit te vinden bij onze ambitieuze club. Onze T1 Bo kent hij uiteraard nog van bij AKC, Eddy dan weer van bij de nationale U23. Na enkele positieve gesprekken met hen is deze keuze tot stand gekomen.

 

Dennis staat bekend om zijn scorend vermogen, zijn drive en hij vertelde dat “hij graag de youngsters mee onder zijn hoede wil nemen en de ganse ploeg op sleeptouw”.

 

Zijn verwachtingen voor het komende seizoen: meedoen aan de top en een keertje tegen zijn broer spelen die de panters gaat versterken.

 

Dennis, je achternaam is bij ons niet zo onbekend en ook hier hebben we positieve ervaringen mee. We wensen je veel succes en een aangename overstap, waar we met z’n alle voor gaan zorgen. We zijn er alvast zeker van dat je ons nog veel plezier gaat bezorgen met je flitsende acties!

 

Op naar het nieuwe seizoen!

 

 

Hoi iedereen,

 

gezien de versoepelingen verdergezet worden kunnen we jullie enkele zaken melden, waar we zelf zeer blij mee zijn!

Hoi beste leden,
 
wij doen een oproep voor extra helpende handen om onze elektrische leidingen in orde te brengen.
Tony en de rest van het klusteam ondersteunen jullie op 26 en 27 maart, het enige dat je zelf dient mee te brengen is een grote portie goesting en werkkracht en een eigen schup!
Je mag hierop reageren of via mail naar yannick.vandyck@kwik-korfbal.be.
 
Groeten,
Yannick

Consilo Verzekeringen - Merksem

Fintro Bank Merksem

 

Apotheker Van den Dwey

Keurslagerij Buys

Lambrechtshoekenlaan 113
2170 Merksem

Opzoek naar een fitte en gezonde levensstijl?

 Voor voedingssupplementen:

(Kwik-leden krijgen 20% korting op voedingssupplement en/of training)

Binnenkort...
Recent News
Vlaaienslag
  Na het succes van vorig jaar organiseren we opnieuw een vlaaienslag!Zo kunnen u, uw familie, vrienden en buren Kwik op een smakelijke manier steun
13/10/2021
Qwik Quiz 6 november
  <img src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7e/1/16/1f4c5.png" alt="
13/10/2021
Prijstuitreiking wandelrally en toog/inkom vrijdag 8/10 K(w)ik-off!!!
Hoi beste Kwikkers,   We hebben jullie 2 leuke evenementen te melden:   K(w)ik-off adult edition: Aanstaande vrijdag zal ons eerste feestje van het
06/10/2021
Officiële voorstelling: Consilo BVBA - Fintro Bank Merksem
Wij stellen u voor...
02/10/2021
Webinar wedstrijd/shotklok 5 en 7 oktober
Via onderstaande link kan je je inschrijven(verplicht) voor de webinar voor wedstrijdklok/shotklok op 5 of 7 oktober om 20u.   Er komt ook nog een ex
15/09/2021
Birthdays
31/10
LAURELLE WANDJI SIDI NKWEBERT
31/10
MATHIEU COLLIN
01/11
Noe PINTJENS
02/11
JENS SEWERIN
03/11
AXEL DE PAUW
04/11
BART NYS
KWIK Twitter

Media

© 2019, website powered by Twizzit.com