De technische commissie van KWIK heeft een overeenkomst bereikt met Bo en Eddy Van Hoof om vanaf volgend seizoen de spelersgroep verder te leiden.

Bo zal zijn trainerscarrière als T1 verder zetten op KWIK na enkele succesvolle jaren bij AKC, waar hij reeds zaalfinale en kruisfinale kon behalen alsook een veldtitel in het afgelopen seizoen.

Eddy zal na enkele seizoenen rust de draad terug opnemen om onze jonge spelers uit B en C verder te doen ontplooien. Met zijn kennis en ervaring als hoofdcoach van diverse topleague teams, bondstrainer en technisch directeur van de KBKB zal hij de nodige know-how kunnen doorgeven om onze kern in de breedte te versterken.

 

Huidig trainersduo Jürgen Frensch (T1) en Ken Coekaerts (T2) hadden reeds aan het begin van dit seizoen aangegeven bezig te zijn aan hun laatste campagne op KWIK. Voor Jürgen is dit seizoen bij KWIK de laatste opdracht in zijn roemrijke carrière als hoofdtrainer in België. Onder leiding van de 5-voudige coach van het jaar behaalden onze fanions afgelopen 3 seizoenen 1x kruisfinale 1x zaalkampioen, 1x kruisfinale veld en 2x veldkampioen. Tevens werd in 2017 de supercup tegen Blauw Wit met het kleinste verschil verloren in de verlengingen.

In januari van dit jaar werd er ook nog knap zilver behaald tijdens de Europacup te Boedapest.

Ken heeft aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging als trainer/coach.

 

Vanuit het bestuur en club zijn wij ervan overtuigd dat onze huidige trainersstaf ook dit seizoen weer tot een succesvol einde zal brengen en wensen we beide trainers het allerbeste met de uitdagingen die nog verder hun pad zullen kruisen, zowel sportief als privé.

Tevens bedanken we hen voor het geleverd werk van de afgelopen seizoenen, die mee bij de succesvolste periodes uit de clubgeschiedenis behoren.

 

Wij nemen na 1 seizoen ook afscheid van Marco Commers dewelke dit seizoen fungeerde als T3 binnen onze kern.

Wij bedanken hem graag voor het geleverde werk en wensen hem het allerbeste toe.

 

Isenborghs Joeri

Voorzitter Koninklijke Kwik Korfbalclub

Beste leden en supporters,

Graag nodigen wij jullie uit om met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar en op het aansluitend feestje!

 

Wanneer? Vrijdag 24/01/2020.

Uur? 19.30 uur deuren open en start receptie, nadien wordt er gezorgd voor een streepje muziek.

Waar? Onze kantine gelegen te Fortsteenweg 111, 2170 Merksem.

 

Nieuw dit jaar is het gegeven dat je verplicht moet inschrijven. Indien je niet hebt ingeschreven krijg je geen toegang tot de receptie! Inschrijven kan je via de link onderaan deze nieuwsbrief of op de lijst in de kantine. Inschrijven kan tot en met 22/01/2020!

Volgende regels zijn van kracht:

1) Elk Kwik-lid mag 1 partner meenemen.

2) Voor elk persoon dient een inschrijving te gebeuren Dus gelieve u aantallen goed na te kijken.

(niet ingeschreven is geen receptie!!)

3) Jeugdleden -16 mogen beide ouders gratis meenemen. Voor jeugdleden +16 dienen de ouders, indien geen lid, gewoon te betalen als volwassene.

4) De kinderen -16 (niet lid van kwik) van leden mogen gratis meekomen. (wel inschrijven!)

5) Indien een overschrijving nodig is, dient deze te gebeuren voor 23/01/2020 - 24.00 uur. Anders wordt de inschrijving  geannuleerd.

 

Indien u en uw partner (+16 jaar) geen lid zijn van kwik (en geen kinderen -16 jaar hebben die wel lid zijn) vragen wij een bijdrage van €10 per persoon.

Indien er in dit geval kinderen -16j meekomen die eveneens geen lid zijn vragen wij €5 per persoon dewelke -16 jaar zijn.

 

Na deze receptie zal er een DJ het feestje op gang brengen zodoende iedereen zijn beste dansmoves kan tonen. Voor dit feestje is iedereen welkom en dien je niet in te schrijven.

 

Klik hieronder om in te schrijven!

https://static.twizzit.com/v2/public/form/ca145e80d06ad1a40f8419bce2ba2e3e

 

 

Wij wensen jullie nogmaals een gelukkig, gezond en succesvol 2020!

Het bestuur.

 

Bij vragen en/of opmerkingen mag je een mailtje sturen naar joeri.isenborghs@kwik-korfbal.be

 

Beste suppo's,

 

last minute zijn de bestelde t-shirts aangekomen. Nancy gebruikt nu elke wakkere minuut om deze te bedrukken, zodat ze morgenavond om 20u met het laatste busje meekunnen. Als u het benodigde bedrag overschrijft, én Nancy een dikke kus geeft, zal u woensdag uw felbegeerde gele supportersitem in handen krijgen.

 

Als je nog niet besteld hebt, bel/stuur/messenger app Nancy Devos(0486/74.27.54) dan wat je wil en in welke maat en betaal het onmiddellijk!

 

Mogelijkheden:

t-shirt S-XXL aan €15

trui tot XL aan €25 (XXL = €35)

 

Overschrijven op Budapestrekening BE63 9733 7271 0208 met vermelding "naam shirt/trui".

 

Komaan, zorg dat we er als 1 groot geel legioen staan voor onze toppers!!!

 

Nog meer ongeduldige groeten,

Het comité Budapest 2020

Beste reisgenoten,

 

binnen 2 dagen is het dan eindelijk zo ver: we gaan naar Budapest!!!

 

Indien je meerijdt woensdagochtend om 6u van op Kwik naar Zaventem, dien je vooraf €20 per persoon over te schrijven op de Kwikrekening(BE91 7512 0546 9076) met vermelding van "naam bus Zaventem". Laat even je bewijsje zien aan Ingrid of Nancy en dan is dat ook weer van de baan.

 

Als je dan woensdag ook wenst mee te rijden met de bus van de luchthaven in Budapest, dan kost je dat €4. Eveneens is het mogelijk om mee te rijden met de bus op zondag terug naar de luchthaven aan dezelfde prijs, maar graag je naam doorgeven aan Nancy of Ingrid, zodat we weten of dit de moeite is om dit in groep te bestellen.

Deze ritten dienen ook betaald te worden op voorhand, of als je het nu nog niet weet, ten laatste op maandag 13 januari op de Kwikrekening(zoals hierboven vermeld) met vermelding "naam busluchthaven Budapest".

 

We maken er een (sportief) feest van!

 

Ongeduldige groeten,

Het comité Budapest 2020

Alvast de beste wensen en een gezond, gelukkig en sportief(succesvol) 2020 voor al onze leden!

 

Zoals jullie wel weten zullen we aanstaande week de Europacup proberen te bemachtigen in het prachtige Budapest. Met een mooie entourage, en minstens even mooie groep supporters, zullen we donderdag, vrijdag en zaterdag het beste van onszelf geven.

De meeste supporters zullen woensdagmorgen al vertrekken met de bus of de auto naar Charleroi of Zaventem. Enkele anderen zakken later af naar Hongarije en 6 vrijwilligers vertrekken met 3 busjes al op dinsdag, zodat onze spelers en staff zich makkelijk kunnen verplaatsen naar de sporthal.

 

De spelers en supporters die inschreven om de bus naar Zaventem te nemen, dienen om 6u op woensdagochtend klaar te staan op onze parking!!! De betaling bespreekt u met Ingrid R, Ingrid DV of Katya.

Indien u ook van op Zaventem vertrekt: er zijn nog 4 plaatsjes over, dus spreek Ingrid DV aan.

 

We wensen iedereen een fijne reis, veel goede matchen, ... Maar eerst zullen we morgen een andere bus onder handen nemen: "de Voorwaartsbus"! 

 

Sportieve groeten,

Comité Budapest 2020 en het Bestuur

Beste kwikkers,

 

zaterdag 21/12 zal Luc Kerstens, papa van Elias, heerlijke chili con carne bereiden.

 

Je kan deze verkrijgen van 15u tot ... voor de kleine prijs van €7 tot en met U16 en €10 voor de iets groteren. 

 

Bestellen doe je door te mailen naar kerstensluc@telenet.be en dit ten laatste tot dinsdag 17/12.

 

Dit wil je toch niet missen? Schrijf je vandaag nog in!

zaterdag 14 december zal er stoofvlees met frietjes gemaakt worden; alsook curryworsten (2x) met frietjes! Dit t.v.v. Budapest!

Prijs: 12 euro voor het stoofvlees en 7 euro voor de curryworsten (beide met frietjes).

Er dient wel op voorhand ingeschreven te worden bij Sandra Oosterlinck (sandra.oosterlinck@telenet.be) en dit voor woensdag 11 december!

Eten kan dan tussen 17 uur en 19 uur en na de wedstrijd van onze eerste ploeg (rond 22 uur dus)

Beste leden,

 

we willen jullie nog 2 zaken even onder de aandacht brengen:

 

1)tegen morgen dient iedereen, die meegaat naar het Novotel Danube en bevestigd heeft bij Yannick VD of Nancy, volgende over te schrijven:

€178 per persoon voor tweepersoonskamer

OF €356 voor 2 personen voor een tweepersoonskamer

OF €316 voor eenpersoonskamer

op rekeningnummer(supportersrekening, niet deze van Kwik zelf) BE63973372710208 met vermelding van de namen.

Indien het voor jou/jullie moeilijk is, mag je contact opnemen op 0477979252(Yannick) of 0486742754(Nancy).

 

Ook hoog tijd om vliegticket(s) te boeken! Via Trooperpagina(niet via trooperbot), sites Cheaptickets of Expedia ->extra monnies voor Kwik

 

2)we zullen tijdens iedere thuismatch een aanspreekpunt aanstellen voor alle praktische vragen. De toogverantwoordelijke is uiteraard ook steeds in persoon of telefonisch bereikbaar, maar alle vragen die niet tooggerelateerd zijn mag je vanaf 17u30 vandaag stellen aan:

Yannick Van Dyck

 

We doen dit om onze coaches en voorzitter te ontlasten, dus graag de juiste mensen aanspreken, die je dan eventueel kunnen helpen of doorverwijzen.

 

Met sportieve groeten,

Het bestuur en comité Budapest 2020

1)Inkomprijzen zaal

- Topleague (A+B+C) € 8,00 (65+ € 4,00)
- B en/of C los van A (Top/Promo/HK 1) € 3,50 (65+ € 2,50)
- Jeugd U19 Top/PromoA, U16 Top € 5,00 (65+ € 2,50)
- Overige jeugd en gewestelijke reeksen € 2,50 (65+ € 2,50)
- Combitickets (per dag) hoogste ticketwaarde + 1,50 €

Indien je dus naast een jeugdwedstrijd ook de A-ploeg wil zien, kan je best een combiticket kopen(bvb. €9,50) i.p.v. enkele euro's op te leggen, dat bespaart ons dan weer bandjes. We denken aan de natuur!

 

2)betalen Hotel Budapest

Tegen 1/12 dient iedereen, die meegaat naar het Novotel Danube en bevestigd heeft bij Yannick VD of Nancy, volgende over te schrijven:

€178 per persoon voor tweepersoonskamer

OF €356 voor 2 personen voor een tweepersoonskamer

OF €316 voor eenpersoonskamer

op rekeningnummer(supportersrekening, niet deze van Kwik zelf) BE63973372710208 met vermelding van de namen.

Indien het voor jou/jullie moeilijk is, mag je contact opnemen op 0477979252(Yannick) of 0486742754(Nancy).

 

Ook hoog tijd om vliegticket(s) te boeken! Via Trooperpagina(niet via trooperbot), sites Cheaptickets of Expedia ->extra monnies voor Kwik

Je kan op 29/11 of 30/11 samen met enkele leden van het comité je vlucht boeken op Kwik, maar wel graag vooraf mailen naar nancy.devos@telenet.be.

 

3)welke activiteiten/evenementen mogen we nog verwachten voor Budapest:

*De kern zal nog snoepzakjes en zeepjes verkopen aan iedereen buiten de club(vrienden, collega's, buren, wijkbewoners, ...)

*Daarnaast zullen ze na elke thuiswedstrijd partymixen(frituurhapjes) verkopen aan schappelijke prijzen

*Marc Ledoux zal tijdens diezelfde thuiswedstrijden heerlijke jenevertjes aan de man brengen

Moeke(van Mathieu) zorgt dan weer voor heerlijke cakejes voor de zoetebekken

*Nancy haalt haar zeepjes en snoepjes boven aan de kassa

*als klap op de vuurpijl kunnen we binnen 2 weken ook nog smullen van heerlijk stoofvlees

 

Dus: er wordt nog hard gewerkt en er is voor ieders wat wils!

 

Daarnaast zal er ook een "rossepot" op de toog staan, waar we alle rosse centjes die we over hebben in kunnen verzamelen. Dus haal alles uit je schuif, jas, broekzak en sok onder de matras... en help onze club er mee verder!

 

Met sportieve groeten,

comité Budapest 2020

Keurslagerij Buys

Lambrechtshoekenlaan 113
2170 Merksem

Opzoek naar een fitte en gezonde levensstijl?

Voor training en begeleiding:

 Voor voedingssupplementen:

(Kwik-leden krijgen 20% korting op voedingssupplement en/of training)

Webshop clubkledij

Binnenkort...
Recent News
Update hervatten trainingen
Beste leden,   Zoals velen, zo niet iedereen, hebben gelezen/gehoord worden vanaf maandag 18/05/2020 terug groepstrainingen toegelaten tot 20 persone
18/05/2020
Update steun Café Courage (frisdrank nu ook mogelijk!)
Hallo iedereen,   Onze actie via Café Courage liep alvast zeer belovend en we hebben reeds een mooi bedrag bij elkaar verzameld, waarvoor wij jullie
14/05/2020
Wafelslag KWIK tot en met vrijdag 22 mei!!!
Tijd voor eens wat positief nieuws tijdens deze lockdown periode! De innerlijke mens mag ook wel eens verzorgd worden en hoe beter dat te doen dan met
01/05/2020
Steun Kwik met Café Courage en krijg er pintjes voor in de plaats!
Beste Leden,   Hopelijk is iedereen nog gezond en wel tijdens deze zeer speciale tijden! De lockdown in België zal nog lange tijd aanslepen en voor
27/04/2020
Update Corona 03/04
Beste leden,   Met pijn in het hart dienen we jullie mede te delen dat het korfbalseizoen er officieel op zit. De veldcompetitie zal niet meer worden
03/04/2020
Birthdays
26/05
SANDRA OOSTERLINCK
27/05
DANNY BOSMAN
28/05
VINZ VAN DEN BRANDE
30/05
Martine FRANSOO
30/05
JORDI NYS
30/05
EVI MORTELMANS
31/05
Inge Janssens
02/06
CAMILLE DE BRUYNE
KWIK Twitter

Media

© 2019, website powered by Twizzit.com