Beste leden,

Zoals reeds gemeld starten wij in Juli met vrijblijvende trainingsmomenten voor al onze ploegen.

Om deze trainingsmomenten op een veilige manier en zonder enige problemen te laten verlopen hebben wij als club een draaiboek opgesteld.

De richtlijnen in dit draaiboek dienen dan ook strikt nagevolgd te worden.

Gelieve het draaiboek goed door te nemen voor je naar het eerste trainingsmoment van jouw ploeg komt.

Je kan het draaiboek vinden op onze website of via de link onderaan!

 

Tevens zal je in dit draaiboek opmerken dat we telkens een dagverantwoordelijke hebben. Hiervoor zoeken we nog vrijwilligers!

Via onderstaande link kan je jezelf opgeven om 1 of meerdere blokken te fungeren in deze functie.

Voor deze functie dien je wel minstens 18 jaar te zijn. Je krijgt nog de nodige extra informatie wanneer je je hebt opgegeven.

Klik hier om je op te geven!

 

Draaiboek trainingen Juli

Beste Kwikkers,

 

wij willen zeer graag iedereen bedanken die betrokken was bij de wafelverkoop, waarvoor onze fiere bestuurder Yves Hulin op ATV kwam(toen de kappers nog gesloten waren).

 

Allereerst willen we het jeugdbestuur, onder vakkundige leiding van Ann Verleene, in de bloemetjes zetten voor de voorbereidingen en verwerking van deze verkoop. Welgemeende dikke merci voor deze prachtige organisatie!

 

Daarnaast zijn we niets zonder onze ijverige verkopers, soms alleen en vaak met een ganse familie.

 

U vraagt zich af wat de topverkopers inzamelden? We sommen het even voor u op ;)

 

Fam. Pauwels-Embrechts €108

Fam. Kerstens-De Lombaert €138

Fam. De Vylder-Hommelen €162

Tine Van der Aa €174

Shari Rubbens €204

Sandra De Haeck €258

Fam. De Vylder-De Coninck €300!!!

 

De centjes die broodnodig waren werden ingezameld door onze eigen leden, waar we zeer dankbaar voor zijn in deze vreemde en moeilijke periode. We weten dat we op elkaar kunnen rekenen wanneer het moeilijk gaat.

 

Thanks all and... hopelijk tot snel in betere omstandigheden en in goede gezondheid, zodat we die wafelkilootjes er kunnen afsporten :)

 

Met vriendelijke groeten,

Het Bestuur

Beste leden,

 

Zoals velen, zo niet iedereen, hebben gelezen/gehoord worden vanaf maandag 18/05/2020 terug groepstrainingen toegelaten tot 20 personen en 1 trainer.

Heel veel van onze leden kunnen natuurlijk niet wachten om terug op het terrein te staan. We kregen reeds massaal de vraag of er terug trainingen op kwik kunnen doorgaan. Wij als hoofdbestuur zijn natuurlijk blij dat jullie meteen terug willen korfballen. (Misschien is er wat verveling met gemoeid)

Echter is het voor ons niet evident om dit zomaar goed te keuren.

Waarom niet vraagt u zich misschien af?

 

  • Om trainingen te laten doorgaan dienen we ons enerzijds de vraag te stellen of het verantwoord is om onze leden terug samen te brengen. Daar dit virus allesbehalve is verdwenen uit het straatbeeld noch dat er een remedie is tegen gevonden, maakt deze vraag niet evident.

Anderzijds dienen we ook na te gaan of onze sport enigszins te bespelen valt onder de Covid-19 regels EN zonder elkaar te besmetten tijdens trainingen. (De bal, paal om maar enkele voorwerpen te noemen zijn gigantisch gevaarlijk om besmettingen op te lopen.)

 

 

Het coronavirus verspreidt zich van mens op mens via kleine druppeltjes die bij hoesten en niezen vrijkomen. Via die druppeltjes komt het virus terecht in de lucht, op voorwerpen en oppervlakken. Wie die druppeltjes inademt of via de handen in de mond, neus of ogen binnenkrijgt, kan besmet raken met het virus. Er is geen bewijs dat de besmetting via de huid gebeurt. Het risico op besmetting verkleint door meer dan anderhalve meter afstand te houden van zieke personen, het gezicht zo weinig mogelijk aan te raken en aandacht te hebben voor een goede handhygiëne.

Voorlopig is er geen bewijs dat het virus zich via transpiratie (het zweten) kan verspreiden.

 

Als bestuur willen we onze leden natuurlijk zo snel als mogelijk terug op het terrein zien trainen. Echter laten we dit niet toe zonder zeker te zijn dat het veilig is voor iedereen. (Of toch zo veilig als mogelijk)

 

Voorlopig laten we dan ook geen trainingen toe en blijft de club gesloten.

 

 

Echter zijn we volop bezig aan een draaiboek om trainingen te laten doorgaan op onze club onder deze speciale omstandigheden. Dit draaiboek zal zo snel als mogelijk doorgestuurd worden naar onze leden en dient te allen tijde gevolgd te worden als je komt trainen. Dit draaiboek zal alle informatie bevatten omtrent de trainingsuren, te volgen routes, ontsmettingszones enzovoort.

 

We hebben als richtdatum om de trainingen te hervatten: woensdag 01/07/2020.

Deze datum is naar voor gekomen daar velen onder jullie terug naar school dienen te gaan en mogelijks hebben velen onder jullie nog examens.  (Kans op besmetting)

Anderzijds geeft dit ons de tijd om ons draaiboek te optimaliseren en de nodige voorbereidingen te treffen om dit alles in goede banen te leiden.

 

Zoals steeds kan u met uw vragen terecht bij onze ombudsman Yannick Van Dyck. (yannick.vandyck@kwik-korfbal.be)

 

Alvast bedankt voor jullie begrip!

 

Namens het hoofdbestuur,

Isenborghs Joeri

Voorzitter Kon. Kwik Kc.

Hallo iedereen,

 

Onze actie via Café Courage liep alvast zeer belovend en we hebben reeds een mooi bedrag bij elkaar verzameld, waarvoor wij jullie nu al enorm dankbaar zijn.
Toch willen we dit concept nog extra benutten en uitbreiden om nog extra gelden te kunnen ontvangen.

 

Aangezien we enkel maar bier kunnen bestellen en er uiteraard nog veel mensen zijn die dit niet drinken, hebben we gekeken naar een alternatieve oplossing. We hebben besloten om uw bestelling van bier ook te mogen omruilen in een frisdrank en/of warme drank (behalve Aquarius). Dit betekent concreet dat u per besteld pintje, ook kan omzetten naar bijvoorbeeld een cola. Zoals reeds voordien vermeld, geldt dezelfde regel  voor de leden dat u het verschil in prijs met onze kantine zal bijgezet worden op uw drankkaart. 

 

 
Ons doel is gezet om te groeien naar € 1000, maar iedereen mag uiteraard proberen om dit doel te verhogen. 
 
Samen zullen we de Corona-crisis overwinnen! 
Deel dit gerust met vrienden, kennissen, ... . 
 
We zien er enorm naar uit om jullie zo spoedig mogelijk terug te zien op onze club om deze consumpties gezamenlijk weg te drinken.
 
Dankbare groeten,
Het bestuur

Tijd voor eens wat positief nieuws tijdens deze lockdown periode!

De innerlijke mens mag ook wel eens verzorgd worden en hoe beter dat te doen dan met overheerlijke vanille en/of chocolade wafels!

We gaan bij deze - iets vroeger dan normaal - weer van start met onze jaarlijkse wafelverkoop!

Vanaf heden kan je via onderstaande link lekkere vanille of chocolade wafels bestellen en dit tem vrijdag 22 mei!
Afhankelijk van de geldende overheidsregels zullen we dan vanaf maandag 1 juni de wafels komen leveren aan huis ofwel kan je ze komen afhalen op de club.

We houden jullie hiervan zeker nog op de hoogte!

Zo zie je maar, ook wat leuks en lekkers om naar uit te kijken voor jullie en stiekem ook een kleine financiele steun voor onze club in deze moeilijke tijden.

In de tussentijd - SPREAD THE WORD - heerlijke wafels via 1 weg te bestellen!

HIER KLIKKEN OM TE BESTELLEN

Beste Leden,
 
Hopelijk is iedereen nog gezond en wel tijdens deze zeer speciale tijden! De lockdown in België zal nog lange tijd aanslepen en voor ons als sportvereniging zal dit waarschijnlijk betekenen dat we één van de laatste partijen zijn waarvan dit terug mag opgestart worden naar een normaal niveau. Onze club lijdt ondertussen enorm inkomstenverlies zoals vele andere bedrijven/verenigingen. We zullen dus creatief moeten zijn om dit te gaan opvangen, maar we zijn ondertussen hard aan het werk om de schade op allerhande manieren te beperken.
 
Om een deel van dit inkomstenverlies op te vangen, hebben wij beslist om in te tekenen in Café Courage van AB inbev. 
Om te willen weten wat dit concept bevat, kan je dit lezen via volgende link:  https://supportyourbar.be/pages/faq
 
Je kan onze club dus ondersteunen door reeds op voorhand je consumpties (enkel bier mogelijk) te bestellen en deze op te vorderen (via de applicatie of via uw voucher) zodra de kantine terug open mag gaan. U kan ook gewoon een donatie doen zonder een consumptie hiervoor in de plaats te krijgen, waarvoor wij u van harte dankbaar zullen zijn.

Aangezien de prijs van het bier via Café Courage hoger ligt dan de prijzen in onze kantine, hebben we als club beslist dat onze leden nadien het verschil in prijs op hun drankkaart zullen terugkrijgen zodoende zij uiteindelijk dezelfde prijs betalen.  Voor niet-leden zal het jammer genoeg gewoon de prijs zijn van Café Courage en danken wij alvast voor jullie steun aan onze club. Een andere mogelijkheid is om steunend lid te worden, waardoor u alsnog kan profiteren van onze prijzen in de kantine.  De praktische kant om uw consumpties op te vragen nadien in de kantine, zullen wij u later informeren zodra we meer weten wanneer de kantine open mag gaan.
 
Indien je via de website van Cafe Courage zelf gaat, dien je nog wel onze vereniging "Koninklijke Kwik Korfbalclub" aan te duiden om je consumpties te bestellen.
 
Je mag dit uiteraard ook delen met vrienden en kennissen, tevens een unieke mogelijkheid om nadien bij ons op de club samen gezellig iets te drinken en eventueel te genieten van een wedstrijd te komen zien. Sociaal contact zal hierna meer dan welkom zijn!! Hoe meer consumpties er worden besteld, hoe meer extra inkomsten we kunnen genereren. 
 
Wij danken u alvast op voorhand voor jullie ondersteuning!
 
Voor vragen, kan je altijd terecht bij yves.hulin@kwik-korfbal.be .
Hou het veilig, hou jullie gezond en hopelijk zo snel mogelijk terug tot op het korfbalveld met een frisse pint!
 
Met dankbare groeten,
Kon. Kwik KC 

Beste leden,

 

Met pijn in het hart dienen we jullie mede te delen dat het korfbalseizoen er officieel op zit. De veldcompetitie zal niet meer worden aangevat en er zullen geen kampioenen worden uitgeroepen in de verscheidene categorieën. Tevens zal de beker van België geen eindwinnaar kennen.

 

Als sportclub is het niet leuk om zoiets te moeten meemaken, maar natuurlijk gaat de gezondheid van iedereen boven alles.  Ik hoop dan ook ten zeerste dat al onze leden, supporters, sponsors en ieders familie gezond kunnen blijven en niet al te veel hinder ondervinden van dit verschrikkelijk virus.

 

Natuurlijk blijven wij niet op onze lauweren rusten en zijn we reeds enige tijd met het nieuwe aankomende seizoen bezig.

De jeugdploegen worden voorzien van de nodige trainers, de kern zal een nieuw trainersduo hebben. De accommodatie wordt, naar het mogelijke in deze tijden, verder onderhouden en hier en daar verfraait (de nieuwe douches zijn er!)

Kortom, laat het nieuwe seizoen maar snel komen!

 

Door verplichte maatregelen dienen we onze accommodatie nog enige tijd dicht te houden voor iedereen. Tevens is samenkomen nog niet voor meteen. Echter blijven wij als bestuur werken voor onze club. Moesten er vragen/opmerkingen zijn (ook over huidig of volgend seizoen) mag je deze natuurlijk altijd naar onze ombudsman Yannick Van Dyck sturen. (yannick.vandyck@kwik-korfbal.be)

Hij zorgt dat de vragen worden beantwoord of bij de juiste persoon terecht komen.

 

Zoals op elk einde van het seizoen, vragen wij aan onze leden de lidgelden te betalen voor het nieuwe seizoen. Echter zijn we er ons van bewust dat dit mogelijks niet voor iedereen even makkelijk is in het huidige klimaat. De brieven omtrent de lidgelden zullen binnenkort via twizzit in jullie mailbox verschijnen samen met een begeleidend schrijven.

In dit begeleidend schrijven zullen wij de nodige stappen formuleren waardoor we al onze leden die het even moeilijk hebben, op een correcte en aangepaste manier kunnen helpen het lidgeld te betalen.

 

Wij vinden als bestuur dan ook dat in deze periode iedereen voor zichzelf moet uitmaken of deze kost meteen gemist kan worden. Echter wil ik toch vragen dat indien mogelijk, mensen geen onnodig uitstel gaan vragen van betaling. Onze club blijft uiteindelijk onkosten hebben en tot op heden krijgen wij geen vergoedingen van de regering om onze misgelopen inkomsten te vergoeden.

 

Helaas zijn ook alle geplande evenementen op onze club voorlopig geannuleerd. Indien de maatregelen sneller dan verwacht worden versoepeld kunnen we misschien nog een laatste evenement voor onze leden organiseren dit seizoen. Echter acht ik de kans groot en hoop ik ten zeerste, dat ik jullie begin volgend seizoen terug mag verwelkomen op onze club.

 

Namens het hoofdbestuur,

 

Isenborghs Joeri, voorzitter Kon. Kwik Kc.

12/03/2020
David Van den Bosch
 

Bericht ter attentie van alle korfbalclubs, -spelers en -sympathisanten.


Na overleg met gemeentebestuur van Beveren werd, ingevolge de dreiging van het uitbreiden van het coronavirus, beslist om de finaleweekenden af te gelasten. Tevens worden ook alle inhaalwedstrijden en geplande competitiewedstrijden van dit en volgend weekend afgelast.

Deze beslissing is weloverwogen in het kader van de volksgezondheid waarbij het sportieve jammer genoeg niet kan primeren.

We raden de clubs aan om alle trainingen en sociale activiteiten de komende 2 weken ook op te schorten.

De Raad van Bestuur beslist aldus eveneens de zaalcompetitie af te sluiten na 14 competitiespeeldagen.  Dit heeft als gevolg dat de eerst geklasseerde kampioen en de laatst geklasseerde degradant zijn.  De runner up wedstrijden worden ook niet gespeeld, waardoor die clubs in hun reeks blijven volgend seizoen.

Laat ons allen beseffen dat dit besluiten zijn ingevolge een groot geval van overmacht.  En laat ons hopen door deze maatregelen te treffen dat we mee de uitbreiding van Corona kunnen indijken en dat we met een gerust gemoed onze veldcompetitie kunnen aanvatten en afronden.

Vermits ons gekende Bieke volgende week zaterdag 14/3 op het veld moet staan, zoeken we een enthousiaste vervanger.

 

Heb je altijd al eens ongegeneerd je beste dansmoves willen bovenhalen en een publiek aanvuren? Dan ben jij onze man/vrouw!

 

Wat mag je verwachten:

-beste zitplaats, gratis en voor niets

-een volle tribune die jou toejuicht

-eeuwige dankbaarheid

 

Belangrijk om weten: het biekespak is weer op en top fris ;)

 

Gëinteresseerden mogen An Verleene aanspreken, sturen, bellen, lastigvallen, ...

Heb je haar gegevens niet, dan stuur je naar kwik@korfbal.be.

 

Alvast bedankt voor jouw positieve reactie!!!

Op 2 mei organiseert onze kern wederom een fantastische quiz!

 

Wees er snel bij, want er kunnen maar 20 ploegen deelnemen.

 

Verdere info terug te vinden op onderstaande affiche.


We verwachten U op Kwik (Fortsteenweg 111, Merksem).

 

 

Apotheker Van den Dwey

Keurslagerij Buys

Lambrechtshoekenlaan 113
2170 Merksem

Opzoek naar een fitte en gezonde levensstijl?

Voor training en begeleiding:

 Voor voedingssupplementen:

(Kwik-leden krijgen 20% korting op voedingssupplement en/of training)

Binnenkort...
Recent News
Black Friday op Trooper
Profiteer van de waanzinnige kortingen (Pre-)Black Friday!
23/11/2020
Nieuwsbrief 18/11/2020
Beste kwikkers en sympathisanten,   Het blijft een zeer vreemde en onaangename periode, waarin sport jammer genoeg maar begrijpelijk van ondergeschik
18/11/2020
Vlaaienslag: ophalen dinsdag 17/11 tussen 16u en 20u
Hey Kwikkers,   De vlaaienverkoop zit erop en a.s. dinsdag 17 november kunnen jullie de bestelde vlaaien (samen met de bestelde drank) komen ophal
15/11/2020
Help onze club door onze stock op te kopen aan weggeefprijsjes!
Beste Kwikkers en sympathisanten,   vermits onze kantine al enige tijd gesloten is en dit niet snel zal veranderen, zijn we genoodzaakt om de drank e
15/11/2020
Grote Kwik-tekenshow!
  Beste Kwikkers,Weet jij ook echt niet meer wat te doen en ben je vol spanning de dagen aan het aftellen tot je terug naar Kwik mag komen? Wil je b
12/11/2020
Birthdays
29/11
LUC HEYLEN
01/12
JOLIJN BAEYENS
01/12
MIKE VERBEECK
02/12
Eline CLARIJS
02/12
Mira Verhoeven
02/12
Nanou RAMON
03/12
CINDY PAUWELS
03/12
ELLA VAN DE WALLE
KWIK Twitter

Media

© 2019, website powered by Twizzit.com