Voorwoord:

Zoals aangekondigd is hij er dan: onze nieuwsbrief!

Om volgende edities leuk, interessant en gevuld te houden, hebben we jouw inbreng nodig. Deze week zijn er geen inzendingen ontvangen, maar leuke weetjes, nieuwtjes of vooruitzichten zijn meer dan welkom. Ook vragen, die mogelijk andere leden zich ook stellen, kunnen we beantwoorden in deze nieuwsbrief uiteraard.

Stuur steeds ten laatste voor maandag 18u je boodschap en je zal deze dan zien verschijnen op dinsdag of woensdag.

We zullen jammer genoeg de zonnige dagen stilaan achter ons moeten laten, al kunnen onze jeugd-, kern- en gewestelijke spelers weer voor een zonnestraaltje zorgen komend weekend. Zij zullen wederom het beste van zichzelf laten zien en Temse/AKC/KCBJ/Floriant en Boeckenberg bekampen. Kom hen aanmoedigen, aanvuren, ondersteunen, … met RESPECT voor iedereen.

We zitten nog steeds in Coronatijdperk en vragen dan ook aan alle leden, sympathisanten en bezoekers om alle richtlijnen op te volgen. Enkel zo kunnen we op een veilige manier ons favoriete tijdverdrijf en/of sport blijven beoefenen.

 

Hieronder lees je nog meer over aankomende activiteiten, de Kwik-mondmaskers, de evenementencel, groep van 50, … Dus veel leesplezier!

 

 

 

Beste leden en supporters,

Er bestaat geen twijfel over dat we als club vroeg of laat geconfronteerd zullen worden met het Covid-19 virus dat de gehele wereld teistert.

Om het voor onze leden makkelijker te maken hebben we als bestuur een flowchart opgesteld. Via de flowchart kan je zien welke stappen er ondernomen zullen worden door de club of jezelf. Tevens kan je zien of je al dan niet op de club mag komen.

Indien een familielid (inwonend) of jijzelf symptomen vertoont, dien je thuis te blijven en een dokter te raadplegen. Kom niet naar de club tot de dokter dit goedkeurt!

We vragen met aandrang om streng te zijn op jezelf en je familie. We kunnen niet iedereen controleren maar je brengt nu eenmaal anderen in gevaar als je niet voorzichtig bent!

Indien je symptomen hebt of een positieve test hebt afgelegd vragen we je om zo snel mogelijk contact op te nemen met het bestuur via Yannick; gsm: 0477/97.92.52, yannick.vandyck@kwik-korfbal.be of via Babs; gsm:0498/27.40.56, barbaraamerlynck.kwik@gmail.com 

Wij zullen dan zo snel als mogelijk de nodige stappen ondernemen.

(Je kan de flowchart hier downloaden)

 

Wist je al dat er op onze website een aparte Covid-19 pagina is aangemaakt? Op deze pagina kan je alles terugvinden qua clubnieuws en regels omtrent Covid-19!

Heb je vragen, klachten of opmerkingen? Wil je graag iets doen voor de club maar je weet niet hoe of wat?

Vanaf heden is Barbara Amerlynck onze nieuwe ombudsvrouw! 

Je kan haar bereiken via barbaraamerlynck.kwik@gmail.com of indien het dringend is via haar gsm: 0498/27.40.56

 

Wij wensen 'Babs' alvast het beste toe met haar nieuwe functie binnen onze club!

 

Vanuit het bestuur en jeugdbestuur willen wij graag onze leden en sympathisanten zo goed en snel mogelijk op de hoogte brengen.

Gezien we verschillende kanalen hebben(website artikel, nieuwsbrief, Facebook, Instagram) willen we elke week dit nieuws gaan verzamelen naast wat we tussendoor reeds plaatsen.

 

We vragen hiervoor ieders hulp! Wordt het een uitgebreid clubblad met lange artikels? Neen.

Gaan we alle wedstrijdverslagen hier in zetten? Neen.

 

Deze nieuwsbrief is bedoeld om “nieuwtjes” door te sturen in verband met evenementen, aankopen, aanpassingen van maatregelen/regels/reglementen, leuke weetjes, …

 

Iedereen kan bijgevolg iets doorsturen en dit ten laatste op maandag om 18u, en dat zal dit verschijnen in de komende nieuwsbrief op dinsdag of woensdag.

 

Wat stuur je door? Een Word-bestand met eenvoudige tekst en desgewenst een foto in JPEG-formaat, zodat dit makkelijk in te passen is. Ben je niet zo handig alles wat met computers te maken heeft: je kan ook nog steeds een berichtje sturen of het even kort doorbellen ;)

 

Je mag dit doorsturen naar yannick.vandyck@kwik-korfbal.be.

 

We kijken er alvast naar uit om onze eerste editie te versturen!!!

 

 

Nieuwsgierige groeten,

De besturen

 

Aanspreekpunt: Barbara Amerlynck

 

Afstand:

We dringen er op aan om steeds de nodige afstand te bewaren en enkel de 1,5m te overschrijden als speler/coach op het speelveld of als u zich in de gezinsbubbel begeeft.

 

Ontsmetten:

De handen dienen nog steeds bij aankomst en nadien regelmatig ontsmet te worden, net als de gebruikte materialen.

 

Mondmaskers:

Deze zijn overal op onze site verplicht, tenzij op het speelveld(wel voor officials op de bank die 1,5m afstand moeten houden) of als je aan een tafel zit. De barmedewerkers dragen tevens een masker achter de toog.

 

Registreren:

Iedereen die op de club toekomt dient zich te registreren via de QR-code. Indien je dit niet zelf kan, is het steeds mogelijk om dit aan een medewerker of Smartphonebezitter te vragen.

 

Cafetaria:

Onze buitenbar aan de velden zal open zijn en draagt de voorkeur. De cafetaria zal open ijn bij slecht weer of veel volk. Hier mag er maximum met 5 aan een tafel gezeten worden met een maximum van 60 personen in onze kantine. Wanneer u niet aan het bestellen bent dan gaat u zitten aan een tafel, rechtstaand consumeren is niet toegestaan in de kantine. In de bestelzone zal u aan het beginpunt(vak) de bestelling kunnen doorgeven, aan het eindpunt(vak) kan de bestelling opgehaald kunnen worden. Leeggoed kan op de tafel tegen de muur geplaats worden, gelieve dit op eigen initiatief te doen, zodat de barmedewerkers zich zo weinig mogelijk tussen de supporters moeten bewegen.

 

Kleedkamers:

Onze kleedkamers zijn toegankelijk voor gebruik, de douches ook, maar om de afstand te bewaren worden er maximum 2 personen tegelijk toegelaten.

 

Drank spelers:

Neem enkel je eigen drinkbus mee op het speelveld.

 

Toeschouwers:

Onze supporters dragen ten allen tijde(tenzij gezeten) een mondmasker en zorgen voor 1,5m afstand van elkaar. Een eigen stoeltje meebrengen wordt aangeraden. Er mogen maximum 400 toeschouwers aanwezig zijn

 

Circulatieplan:

Gelieve de pijlen te volgen. De ingang situeert zich links van de sporthal bij aankomst, de uitgang rechts aan de kant van de kleedkamers. In de gang en kantine dient u steeds rechts te houden.

 

Niet houden aan de richtlijnen:

Elke bezoeker van onze club krijgt het mandaat om personen die de maatregelen niet naleven aan te spreken. Bij weerspannigheid wordt de verantwoordelijke bestuurder aangesproken en zullen wij genoodzaakt zijn om de weerspannige persoon te laten verwijderen.

 

Moet je 50 jaar oud zijn of in 1 seizoen minstens 50 keer gescoord hebben? Neen!

 

Het enige waar je over dient te beschikken is gezond verstand en de wil om mee iets te maken van onze geliefkoosde club.

Ben je al jaren aan het denken dat er extra sportmateriaal moet voorzien worden voor onze jeugd? Wil je graag eens een nieuw kleurtje zien in onze kantine? Ben je van mening dat de douches aan veranderingen toe zijn? Dan is dit jouw kans om je stempel te drukken op Kwik KC!!!

 

Elk jaar is het schipperen tussen verschillende doeleinden met onze (financiële) middelen. We willen onze leden dan ook inspraak geven in de bestemming van deze gelden.

 

Hiervoor, en ook omwille van de lastige situatie door de pandemie, vragen we als club om eenmalig of jaarlijks €50 bij te dragen bovenop je lidgeld om mee te mogen beslissen waar deze gelden naartoe gaan.

Wat betekent dat concreet? Je stort nu €50 om de club NU te helpen en je naam wordt kenbaar gemaakt op de website en andere kanalen. Je stort volgend jaar de €50 en mag samen met iedereen die dit deed een gezamenlijk doel uitkiezen(via stemming) waar het bedrag naartoe gaat. Zo simpel is het.

 

In mei worden steeds de voorstellen op tafel gelegd tijdens een overlegmoment en gestemd waar het geld voor het komende seizoen naartoe gaat.

 

 

In tegenstelling tot het betaalde lidgeld of een gesponsorde som, kan jij via deze weg jouw eigen “goede doel” kiezen(als het gestemd wordt door de andere leden van de groep van 50) en onze club weer wat leuker/professioneler/mooier maken.

Daarnaast wordt er steeds een lijst gepubliceerd met de namen van de groep van 50 van het huidige seizoen. Reageer je snel, dan kom je als eerste op de lijst!

 

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij katya.bartok@kwik-korfbal.be

 

Groeten vol verwachtingen,

Het bestuur

 

Ieder seizoen zijn er tal van leuke  organisaties op onze geliefde club. Dit zouden we graag nog uitbreiden mét een goede organisatie die dit ondersteunt.

 

We zoeken dus geen mensen die telkens weer gaan knutselen of koken, wel personen die mee willen nadenken en als aanspreekpunt willen fungeren.

 

Hiervoor willen we een groepbij elkaar krijgen die enkele malen per seizoen samenzit(kan ook online) om ervoor te zorgen dat alle evenementen goed geregeld zijn.

 

Dit team zou idealiter bestaan uit een bestuurslid(Yannick neemt dit op),  iemand uit het jeugdbestuur, een ouder of ouders, kernspelers(Anneleen én Tine, waarvoor dank), een gewestelijke speler, supporter(s) … dus IEDEREEN komt in aanmerking!

 

Je hoeft geen lid te zijn van Kwik, als je graag mee nadenkt over alles wat er georganiseerd kan worden dan ben je welkom.

Dus wil jij onze organisatie mee helpen en zorgen voor extra (broodnodige) inkomsten: mail naar yannick.vandyck@kwik-korfbal.be of bel naar 0477/97.92.52.

 

Net voor de eerste competitiewedstrijden (19 en 20/9) maken we bekend wie ons zal helpen, dan mag je uiteraard deze mensen iets aanbieden om hen te bedanken voor hun inzet voor de club :D

 

 

Met feestelijke groeten,

Yannick Van Dyck

Heb jij een vriend(innet)je dat graag wil korfballen? Is er een vriend/vriendin die jij graag in jouw ploeg zou willen? 

 

Breng ze dan mee naar onze geliefde club!!!

 

Wij zorgen voor het uitdagende speelveld, de gediplomeerde trainers en desgewenst een drankje voor de ouders. Jullie zorgen voor een massa kindjes ;)

 

Apotheker Van den Dwey

Keurslagerij Buys

Lambrechtshoekenlaan 113
2170 Merksem

Opzoek naar een fitte en gezonde levensstijl?

Voor training en begeleiding:

 Voor voedingssupplementen:

(Kwik-leden krijgen 20% korting op voedingssupplement en/of training)

Binnenkort...
Recent News
Helpende handen gevraagd
Hoi beste leden,   wij doen een oproep voor extra helpende handen om onze elektrische leidingen in orde te brengen. Tony en de rest van het kluste
16/03/2021
Helpende handen gevraagd
Hoi beste leden,   wij doen een oproep voor extra helpende handen om onze elektrische leidingen in orde te brengen. Tony en de rest van het kluste
16/03/2021
Apero-bags jeugdbestuur!!!
  Na het valentijnsontbijt zorgen we voor jullie aperitief in het paasweekend!   Omdat smaken verschillen, bieden we jullie de keuze tussen frisdra
16/03/2021
Niet vergeten te stemmen en link en richtlijnen online JAV via Google Meet
Beste (stemgerechtigde) leden,   morgen om 19u30 gaat onze eerste online Jaarlijkse Algemene Vergadering van start. Vanaf 19u kan je reeds in de vide
04/03/2021
Inschrijving Jaarlijkse Algemene Vergadering(digitaal)
Bij deze wordt u als (stemgerechtigd) Kwik-lid uitgenodigd voor het bijwonen van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Koninklijke Kwik Korfbalclu
26/02/2021
Birthdays
14/04
KYANU VAN DEN BRANDE
16/04
MARIO SCHOONVAERE
17/04
BARBARA AMERLYNCK
18/04
IMKE SEWERIN
19/04
Kirsten Van Ham
20/04
DOMINIQUE VAN HOOF
20/04
YANNICK WAUTERS
KWIK Twitter

Media

© 2019, website powered by Twizzit.com