Vanuit het bestuur en jeugdbestuur willen wij graag onze leden en sympathisanten zo goed en snel mogelijk op de hoogte brengen.

Gezien we verschillende kanalen hebben(website artikel, nieuwsbrief, Facebook, Instagram) willen we elke week dit nieuws gaan verzamelen naast wat we tussendoor reeds plaatsen.

 

We vragen hiervoor ieders hulp! Wordt het een uitgebreid clubblad met lange artikels? Neen.

Gaan we alle wedstrijdverslagen hier in zetten? Neen.

 

Deze nieuwsbrief is bedoeld om “nieuwtjes” door te sturen in verband met evenementen, aankopen, aanpassingen van maatregelen/regels/reglementen, leuke weetjes, …

 

Iedereen kan bijgevolg iets doorsturen en dit ten laatste op maandag om 18u, en dat zal dit verschijnen in de komende nieuwsbrief op dinsdag of woensdag.

 

Wat stuur je door? Een Word-bestand met eenvoudige tekst en desgewenst een foto in JPEG-formaat, zodat dit makkelijk in te passen is. Ben je niet zo handig alles wat met computers te maken heeft: je kan ook nog steeds een berichtje sturen of het even kort doorbellen ;)

 

Je mag dit doorsturen naar yannick.vandyck@kwik-korfbal.be.

 

We kijken er alvast naar uit om onze eerste editie te versturen!!!

 

 

Nieuwsgierige groeten,

De besturen

 

Aanspreekpunt: Barbara Amerlynck

 

Afstand:

We dringen er op aan om steeds de nodige afstand te bewaren en enkel de 1,5m te overschrijden als speler/coach op het speelveld of als u zich in de gezinsbubbel begeeft.

 

Ontsmetten:

De handen dienen nog steeds bij aankomst en nadien regelmatig ontsmet te worden, net als de gebruikte materialen.

 

Mondmaskers:

Deze zijn overal op onze site verplicht, tenzij op het speelveld(wel voor officials op de bank die 1,5m afstand moeten houden) of als je aan een tafel zit. De barmedewerkers dragen tevens een masker achter de toog.

 

Registreren:

Iedereen die op de club toekomt dient zich te registreren via de QR-code. Indien je dit niet zelf kan, is het steeds mogelijk om dit aan een medewerker of Smartphonebezitter te vragen.

 

Cafetaria:

Onze buitenbar aan de velden zal open zijn en draagt de voorkeur. De cafetaria zal open ijn bij slecht weer of veel volk. Hier mag er maximum met 5 aan een tafel gezeten worden met een maximum van 60 personen in onze kantine. Wanneer u niet aan het bestellen bent dan gaat u zitten aan een tafel, rechtstaand consumeren is niet toegestaan in de kantine. In de bestelzone zal u aan het beginpunt(vak) de bestelling kunnen doorgeven, aan het eindpunt(vak) kan de bestelling opgehaald kunnen worden. Leeggoed kan op de tafel tegen de muur geplaats worden, gelieve dit op eigen initiatief te doen, zodat de barmedewerkers zich zo weinig mogelijk tussen de supporters moeten bewegen.

 

Kleedkamers:

Onze kleedkamers zijn toegankelijk voor gebruik, de douches ook, maar om de afstand te bewaren worden er maximum 2 personen tegelijk toegelaten.

 

Drank spelers:

Neem enkel je eigen drinkbus mee op het speelveld.

 

Toeschouwers:

Onze supporters dragen ten allen tijde(tenzij gezeten) een mondmasker en zorgen voor 1,5m afstand van elkaar. Een eigen stoeltje meebrengen wordt aangeraden. Er mogen maximum 400 toeschouwers aanwezig zijn

 

Circulatieplan:

Gelieve de pijlen te volgen. De ingang situeert zich links van de sporthal bij aankomst, de uitgang rechts aan de kant van de kleedkamers. In de gang en kantine dient u steeds rechts te houden.

 

Niet houden aan de richtlijnen:

Elke bezoeker van onze club krijgt het mandaat om personen die de maatregelen niet naleven aan te spreken. Bij weerspannigheid wordt de verantwoordelijke bestuurder aangesproken en zullen wij genoodzaakt zijn om de weerspannige persoon te laten verwijderen.

 

Moet je 50 jaar oud zijn of in 1 seizoen minstens 50 keer gescoord hebben? Neen!

 

Het enige waar je over dient te beschikken is gezond verstand en de wil om mee iets te maken van onze geliefkoosde club.

Ben je al jaren aan het denken dat er extra sportmateriaal moet voorzien worden voor onze jeugd? Wil je graag eens een nieuw kleurtje zien in onze kantine? Ben je van mening dat de douches aan veranderingen toe zijn? Dan is dit jouw kans om je stempel te drukken op Kwik KC!!!

 

Elk jaar is het schipperen tussen verschillende doeleinden met onze (financiële) middelen. We willen onze leden dan ook inspraak geven in de bestemming van deze gelden.

 

Hiervoor, en ook omwille van de lastige situatie door de pandemie, vragen we als club om eenmalig of jaarlijks €50 bij te dragen bovenop je lidgeld om mee te mogen beslissen waar deze gelden naartoe gaan.

Wat betekent dat concreet? Je stort nu €50 om de club NU te helpen en je naam wordt kenbaar gemaakt op de website en andere kanalen. Je stort volgend jaar de €50 en mag samen met iedereen die dit deed een gezamenlijk doel uitkiezen(via stemming) waar het bedrag naartoe gaat. Zo simpel is het.

 

In mei worden steeds de voorstellen op tafel gelegd tijdens een overlegmoment en gestemd waar het geld voor het komende seizoen naartoe gaat.

 

 

In tegenstelling tot het betaalde lidgeld of een gesponsorde som, kan jij via deze weg jouw eigen “goede doel” kiezen(als het gestemd wordt door de andere leden van de groep van 50) en onze club weer wat leuker/professioneler/mooier maken.

Daarnaast wordt er steeds een lijst gepubliceerd met de namen van de groep van 50 van het huidige seizoen. Reageer je snel, dan kom je als eerste op de lijst!

 

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij katya.bartok@kwik-korfbal.be

 

Groeten vol verwachtingen,

Het bestuur

 

Ieder seizoen zijn er tal van leuke  organisaties op onze geliefde club. Dit zouden we graag nog uitbreiden mét een goede organisatie die dit ondersteunt.

 

We zoeken dus geen mensen die telkens weer gaan knutselen of koken, wel personen die mee willen nadenken en als aanspreekpunt willen fungeren.

 

Hiervoor willen we een groepbij elkaar krijgen die enkele malen per seizoen samenzit(kan ook online) om ervoor te zorgen dat alle evenementen goed geregeld zijn.

 

Dit team zou idealiter bestaan uit een bestuurslid(Yannick neemt dit op),  iemand uit het jeugdbestuur, een ouder of ouders, kernspelers(Anneleen én Tine, waarvoor dank), een gewestelijke speler, supporter(s) … dus IEDEREEN komt in aanmerking!

 

Je hoeft geen lid te zijn van Kwik, als je graag mee nadenkt over alles wat er georganiseerd kan worden dan ben je welkom.

Dus wil jij onze organisatie mee helpen en zorgen voor extra (broodnodige) inkomsten: mail naar yannick.vandyck@kwik-korfbal.be of bel naar 0477/97.92.52.

 

Net voor de eerste competitiewedstrijden (19 en 20/9) maken we bekend wie ons zal helpen, dan mag je uiteraard deze mensen iets aanbieden om hen te bedanken voor hun inzet voor de club :D

 

 

Met feestelijke groeten,

Yannick Van Dyck

Heb jij een vriend(innet)je dat graag wil korfballen? Is er een vriend/vriendin die jij graag in jouw ploeg zou willen? 

 

Breng ze dan mee naar onze geliefde club!!!

 

Wij zorgen voor het uitdagende speelveld, de gediplomeerde trainers en desgewenst een drankje voor de ouders. Jullie zorgen voor een massa kindjes ;)

 

Enkele van onze lieftallige leden hebben speciaal voor de Kwikkers mondmaskers gemaakt. Dit dan nog in verschillende kleuren, met verschillende logo’s én in verschillende maten.

 

Je kan deze in bijgevoegde afbeelding terugvinden.

 

We verkopen deze aan €6 voor de grote maten en €5 voor de kindermaten.

 

Bestellen doe je via de website en betalen op de bankrekeningen KWIK BE91 7512 0546 9076 met vermelding van je naam. We brengen je op de hoogte als jouw masker gemaakt is én als de betaling is binnegekomen.

 

Staan we binnenkort helemaal in het geel/zwart langs de lijn? We hopen alvast van wel!

 

Veilige groeten,

Het Kwik-coronateam

 

Bestellen:

 

https://app.twizzit.com/v2/public/form/cbe55944bf892a6f2b394891a5da0b76

 

BEWEGINGSSCHOOL KWIK KC
Ben je tussen 3 en 6 jaar? 
Beweeg je graag? Speel je graag spelletjes? Kom je graag al spelend
kennismaken met korfbal? 
Kom dan vanaf 5 september 2020 elke zaterdag naar onze bewegingsschool voor maar €3 per week of €25 voor 10 keer!!!
 
Meer info in bijgevoegde affiche
 

Beste leden,

We zijn nog steeds op zoek naar dagverantwoordelijken! Om een duidelijker beeld te schetsen wat er van je verwacht wordt heb ik hieronder een beknopte samenvatting gezet van de taken die je te wachten staan. Elke ouder (lid of geen lid) mag zich opgeven om deze taak op zich te nemen. Als iedereen 1 blokje doet tijdens de training van zijn/haar kind is het snel verdeeld en is het een werkje van niets!

Om je op te geven klik je op de link en kies je uit de openstaande data. Data die reeds door anderen zijn gekozen kan je niet meer terugvinden in de lijst daar deze reeds ingevuld zijn. Je mag natuurlijk meer dan 1 blokje aanduiden!

We hebben eveneens beslist om de ouders de kans te geven om te wachten op de club. Hiervoor gaan we terrasstoelen buiten zetten. Let er wel op dat de kantine gesloten blijft. Iets om te drinken dien je dus zelf te voorzien.

De stoel dien je zelf na gebruik te ontsmetten.

Klik hier om een blokje te kiezen!

Apotheker Van den Dwey

Keurslagerij Buys

Lambrechtshoekenlaan 113
2170 Merksem

Opzoek naar een fitte en gezonde levensstijl?

Voor training en begeleiding:

 Voor voedingssupplementen:

(Kwik-leden krijgen 20% korting op voedingssupplement en/of training)

Binnenkort...
Recent News
Black Friday op Trooper
Profiteer van de waanzinnige kortingen (Pre-)Black Friday!
23/11/2020
Nieuwsbrief 18/11/2020
Beste kwikkers en sympathisanten,   Het blijft een zeer vreemde en onaangename periode, waarin sport jammer genoeg maar begrijpelijk van ondergeschik
18/11/2020
Vlaaienslag: ophalen dinsdag 17/11 tussen 16u en 20u
Hey Kwikkers,   De vlaaienverkoop zit erop en a.s. dinsdag 17 november kunnen jullie de bestelde vlaaien (samen met de bestelde drank) komen ophal
15/11/2020
Help onze club door onze stock op te kopen aan weggeefprijsjes!
Beste Kwikkers en sympathisanten,   vermits onze kantine al enige tijd gesloten is en dit niet snel zal veranderen, zijn we genoodzaakt om de drank e
15/11/2020
Grote Kwik-tekenshow!
  Beste Kwikkers,Weet jij ook echt niet meer wat te doen en ben je vol spanning de dagen aan het aftellen tot je terug naar Kwik mag komen? Wil je b
12/11/2020
Birthdays
29/11
LUC HEYLEN
01/12
JOLIJN BAEYENS
01/12
MIKE VERBEECK
02/12
Nanou RAMON
02/12
Eline CLARIJS
02/12
Mira Verhoeven
03/12
ELLA VAN DE WALLE
03/12
CINDY PAUWELS
KWIK Twitter

Media

© 2019, website powered by Twizzit.com