Hij komt, hij komt..

Comité Wedstrijdzaken en Scheidsrechters Comité

Clinic schot- en wedstrijdklok

Wie:

Alle clubs uit Top en Promoleague , Hoofdklasse 1, U19 1A, U19 B en U16 1A zijn hierop uitgenodigd. Deze clinic is verplicht voor degene die een nieuwe licentie als schot- en/of wedstrijdklok bedienaar nodig hebben.

Waar?

Bondsgebouw

Wanneer?

Donderdag 9 november 2017

Aanvang: 20.00 u

Prijs: gratis

Inschrijvingen: verplicht via http://korfbal.be/Opleiding

Vanaf heden mogen we met enige trots een nieuwe sponsor van onze vereniging voorstellen:

De naam zal u op onze club en in korfbalmilieu's al wel een keer hebben horen vallen. Niet vreemd als je weet dat de bezieler achter StrongerMe een Kwik verleden heeft nl. Tim Mathis.

Het was echter de visie op een gezonde levenstijl en hun professionele aanpak bij de begeleiding van hun klanten die beide partijen bij elkaar bracht. Zo zijn reeds verschillende leden door Tim begeleidt met overdonderende resultaten tot gevolg.

Voel je zeker niet afgeschrikt door het het begrip personal trainer en/of krachttraining. StrongerMe is er voor iedereen en op alle niveaus!

Zoals hun naam laat uitschijnen is hun doel jou te helpen je de beste en sterkste versie van jezelf te maken!

Wil je meer weten of zou je graag eens contact opnemen met hen voor een verkennend gesprek of wat meer info?

Klik gerust door naar hun website via hun logo op onze homepagina op onze website rechts bovenaan of via onderstaande link:

StrongerMe

Kwik-leden kunnen rekenen op 20% korting bij aankoop van supplementen en/of trainingsbegeleiding.

Wij wensen hen alvast hartelijk welkom in onze vereniging en hopen op een sterke samenwerking!

Onze kern organiseert: de Mosselsouper!

Deze zal plaatsvinden op 11/11, maar lees hieronder meer daarover.

Aanstaande zondag kan er na de wedstrijd van de eerste ploeg vol au vent met frietjes gegeten worden aan de prijs van €11 per persoon.

Graag voor zaterdag 16/9 inschrijven via mail: noortje@beladamas.com of via sms: 0477/42.03.65

Door onderstaande link aan te klikken kan u de planning voor september raadplegen.

Planning september

In het weekend van 2/9 en 9/9 strijden onze jeugdteams wederom voor een zo goed mogelijke uitgangspositie voor de veld- en zaalcompetitie.

Hieronder vindt u alvast het overzicht van de poulewedstrijden van onze KWIK-teams per leeftijdscategorie:

U19 - Nationaal tornooi op Kon. Riviera/Deurne K.C.

U14 -Nationaal tornooi op Putse K.C.

U12 -Nationaal tornooi op Putse K.C.

Bron: GvA maandag 28 augustus 2017

Bron: GvA

Bron: Het Nieuwsblad

Renovatie Kwik Indoor UPDATE 3
De renovatie van KWIK INDOOR gaat voorspoedig!
27/06/2018
Inschrijvingen familiedag afgesloten
Beste leden, De inschrijvingen voor onze familiedag zijn afgesloten. Meer dan 100 leden zullen zaterdag aanwezig zijn op onze BBQ! Het goede weer hebb
26/06/2018