Moet je 50 jaar oud zijn of in 1 seizoen minstens 50 keer gescoord hebben? Neen!

 

Het enige waar je over dient te beschikken is gezond verstand en de wil om mee iets te maken van onze geliefkoosde club.

Ben je al jaren aan het denken dat er extra sportmateriaal moet voorzien worden voor onze jeugd? Wil je graag eens een nieuw kleurtje zien in onze kantine? Ben je van mening dat de douches aan veranderingen toe zijn? Dan is dit jouw kans om je stempel te drukken op Kwik KC!!!

 

Elk jaar is het schipperen tussen verschillende doeleinden met onze (financiële) middelen. We willen onze leden dan ook inspraak geven in de bestemming van deze gelden.

 

Hiervoor, en ook omwille van de lastige situatie door de pandemie, vragen we als club om eenmalig of jaarlijks €50 bij te dragen bovenop je lidgeld om mee te mogen beslissen waar deze gelden naartoe gaan.

Wat betekent dat concreet? Je stort nu €50 om de club NU te helpen en je naam wordt kenbaar gemaakt op de website en andere kanalen. Je stort volgend jaar de €50 en mag samen met iedereen die dit deed een gezamenlijk doel uitkiezen(via stemming) waar het bedrag naartoe gaat. Zo simpel is het.

 

In mei worden steeds de voorstellen op tafel gelegd tijdens een overlegmoment en gestemd waar het geld voor het komende seizoen naartoe gaat.

 

 

In tegenstelling tot het betaalde lidgeld of een gesponsorde som, kan jij via deze weg jouw eigen “goede doel” kiezen(als het gestemd wordt door de andere leden van de groep van 50) en onze club weer wat leuker/professioneler/mooier maken.

Daarnaast wordt er steeds een lijst gepubliceerd met de namen van de groep van 50 van het huidige seizoen. Reageer je snel, dan kom je als eerste op de lijst!

 

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij katya.bartok@kwik-korfbal.be

 

Groeten vol verwachtingen,

Het bestuur

 

Ieder seizoen zijn er tal van leuke  organisaties op onze geliefde club. Dit zouden we graag nog uitbreiden mét een goede organisatie die dit ondersteunt.

 

We zoeken dus geen mensen die telkens weer gaan knutselen of koken, wel personen die mee willen nadenken en als aanspreekpunt willen fungeren.

 

Hiervoor willen we een groepbij elkaar krijgen die enkele malen per seizoen samenzit(kan ook online) om ervoor te zorgen dat alle evenementen goed geregeld zijn.

 

Dit team zou idealiter bestaan uit een bestuurslid(Yannick neemt dit op),  iemand uit het jeugdbestuur, een ouder of ouders, kernspelers(Anneleen én Tine, waarvoor dank), een gewestelijke speler, supporter(s) … dus IEDEREEN komt in aanmerking!

 

Je hoeft geen lid te zijn van Kwik, als je graag mee nadenkt over alles wat er georganiseerd kan worden dan ben je welkom.

Dus wil jij onze organisatie mee helpen en zorgen voor extra (broodnodige) inkomsten: mail naar yannick.vandyck@kwik-korfbal.be of bel naar 0477/97.92.52.

 

Net voor de eerste competitiewedstrijden (19 en 20/9) maken we bekend wie ons zal helpen, dan mag je uiteraard deze mensen iets aanbieden om hen te bedanken voor hun inzet voor de club :D

 

 

Met feestelijke groeten,

Yannick Van Dyck

Heb jij een vriend(innet)je dat graag wil korfballen? Is er een vriend/vriendin die jij graag in jouw ploeg zou willen? 

 

Breng ze dan mee naar onze geliefde club!!!

 

Wij zorgen voor het uitdagende speelveld, de gediplomeerde trainers en desgewenst een drankje voor de ouders. Jullie zorgen voor een massa kindjes ;)

 

Enkele van onze lieftallige leden hebben speciaal voor de Kwikkers mondmaskers gemaakt. Dit dan nog in verschillende kleuren, met verschillende logo’s én in verschillende maten.

 

Je kan deze in bijgevoegde afbeelding terugvinden.

 

We verkopen deze aan €6 voor de grote maten en €5 voor de kindermaten.

 

Bestellen doe je via de website en betalen op de bankrekeningen KWIK BE91 7512 0546 9076 met vermelding van je naam. We brengen je op de hoogte als jouw masker gemaakt is én als de betaling is binnegekomen.

 

Staan we binnenkort helemaal in het geel/zwart langs de lijn? We hopen alvast van wel!

 

Veilige groeten,

Het Kwik-coronateam

 

Bestellen:

 

https://app.twizzit.com/v2/public/form/cbe55944bf892a6f2b394891a5da0b76

 

BEWEGINGSSCHOOL KWIK KC
Ben je tussen 3 en 6 jaar? 
Beweeg je graag? Speel je graag spelletjes? Kom je graag al spelend
kennismaken met korfbal? 
Kom dan vanaf 5 september 2020 elke zaterdag naar onze bewegingsschool voor maar €3 per week of €25 voor 10 keer!!!
 
Meer info in bijgevoegde affiche
 

Beste leden,

We zijn nog steeds op zoek naar dagverantwoordelijken! Om een duidelijker beeld te schetsen wat er van je verwacht wordt heb ik hieronder een beknopte samenvatting gezet van de taken die je te wachten staan. Elke ouder (lid of geen lid) mag zich opgeven om deze taak op zich te nemen. Als iedereen 1 blokje doet tijdens de training van zijn/haar kind is het snel verdeeld en is het een werkje van niets!

Om je op te geven klik je op de link en kies je uit de openstaande data. Data die reeds door anderen zijn gekozen kan je niet meer terugvinden in de lijst daar deze reeds ingevuld zijn. Je mag natuurlijk meer dan 1 blokje aanduiden!

We hebben eveneens beslist om de ouders de kans te geven om te wachten op de club. Hiervoor gaan we terrasstoelen buiten zetten. Let er wel op dat de kantine gesloten blijft. Iets om te drinken dien je dus zelf te voorzien.

De stoel dien je zelf na gebruik te ontsmetten.

Klik hier om een blokje te kiezen!

Beste leden,

Zoals reeds gemeld starten wij in Juli met vrijblijvende trainingsmomenten voor al onze ploegen.

Om deze trainingsmomenten op een veilige manier en zonder enige problemen te laten verlopen hebben wij als club een draaiboek opgesteld.

De richtlijnen in dit draaiboek dienen dan ook strikt nagevolgd te worden.

Gelieve het draaiboek goed door te nemen voor je naar het eerste trainingsmoment van jouw ploeg komt.

Je kan het draaiboek vinden op onze website of via de link onderaan!

 

Tevens zal je in dit draaiboek opmerken dat we telkens een dagverantwoordelijke hebben. Hiervoor zoeken we nog vrijwilligers!

Via onderstaande link kan je jezelf opgeven om 1 of meerdere blokken te fungeren in deze functie.

Voor deze functie dien je wel minstens 18 jaar te zijn. Je krijgt nog de nodige extra informatie wanneer je je hebt opgegeven.

Klik hier om je op te geven!

 

Draaiboek trainingen Juli

Beste Kwikkers,

 

wij willen zeer graag iedereen bedanken die betrokken was bij de wafelverkoop, waarvoor onze fiere bestuurder Yves Hulin op ATV kwam(toen de kappers nog gesloten waren).

 

Allereerst willen we het jeugdbestuur, onder vakkundige leiding van Ann Verleene, in de bloemetjes zetten voor de voorbereidingen en verwerking van deze verkoop. Welgemeende dikke merci voor deze prachtige organisatie!

 

Daarnaast zijn we niets zonder onze ijverige verkopers, soms alleen en vaak met een ganse familie.

 

U vraagt zich af wat de topverkopers inzamelden? We sommen het even voor u op ;)

 

Fam. Pauwels-Embrechts €108

Fam. Kerstens-De Lombaert €138

Fam. De Vylder-Hommelen €162

Tine Van der Aa €174

Shari Rubbens €204

Sandra De Haeck €258

Fam. De Vylder-De Coninck €300!!!

 

De centjes die broodnodig waren werden ingezameld door onze eigen leden, waar we zeer dankbaar voor zijn in deze vreemde en moeilijke periode. We weten dat we op elkaar kunnen rekenen wanneer het moeilijk gaat.

 

Thanks all and... hopelijk tot snel in betere omstandigheden en in goede gezondheid, zodat we die wafelkilootjes er kunnen afsporten :)

 

Met vriendelijke groeten,

Het Bestuur

Apotheker Van den Dwey

Keurslagerij Buys

Lambrechtshoekenlaan 113
2170 Merksem

Opzoek naar een fitte en gezonde levensstijl?

Voor training en begeleiding:

 Voor voedingssupplementen:

(Kwik-leden krijgen 20% korting op voedingssupplement en/of training)

Binnenkort...
Recent News
Zaterdag 12/6 vanaf 20u WK-match van de Rode Duivels op groot scherm!
Vind je alleen naar onze Duivels kijken wat saai? Kom dan zaterdag 12/6 vanaf 20u hen aanmoedigen in de kantine!!!   Yves Hulin zal de kantine openen
08/06/2021
Kon. Kwik K.C. stelt volgende inkomende transfer voor: Dennis de Vogelaere
  Het bestuur en de Sportieve Cel zijn verheugd met de komst van Dennis en heten hem dan ook hartelijk welkom! Voor velen is hij geen onbekende, maa
04/06/2021
Sportweek 16-20 augustus, koppelschiettornooi 25/6 en hulp gevraagd
Hoi iedereen,   gezien de versoepelingen verdergezet worden kunnen we jullie enkele zaken melden, waar we zelf zeer blij mee zijn!
01/06/2021
Steun je sportclub via winkels Carrefour!
11/05/2021
Helpende handen gevraagd
Hoi beste leden,   wij doen een oproep voor extra helpende handen om onze elektrische leidingen in orde te brengen. Tony en de rest van het kluste
16/03/2021
Birthdays
13/06
ANN DE CONINCK
14/06
YANNICK VAN DYCK
17/06
ANNELIES VERMEIREN
17/06
LUC KERSTENS
18/06
KATYA BARTOK
KWIK Twitter

Media

© 2019, website powered by Twizzit.com